Ook Arjen Lubach en Tygo Gernandt in De wereld rond in 6 stappen

Ook Arjen Lubach en Tygo Gernandt zullen te zien zijn in het nieuwe Net5-programma De wereld rond in 6 stappen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Bridget Maasland en Patty Brard zullen deelnemen.

In het programma gaan bekende duo's kijken of de theorie six degrees of separation klopt, waarbij iedereen op de wereld met elkaar verbonden is in maximaal zes stappen.

De duo's bestaan uit Ryanne van Dorst en Zarayda Groenhart, Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber, Arjen Lubach en Tex de Wit, Bridget Maasland en Patty Brard en Tatum Dagelet en Jennifer de Jong. 

Connectie

De duo's gaan uitzoeken of er een connectie is tussen een willekeurig persoon ergens op een afgelegen plek op aarde en een vooraf gekozen internationale bekendheid. Ze krijgen een week de tijd om dit uit te vinden. 

In de eerste afleveringen moeten Van Dorst en Groenhart van een verlaten rijstveld in Thailand terechtkomen bij de beroemde vrouw van Ozzy Osbourne, Sharon, in Beverly Hills. Gernandt en Weeber worden gedropt in de savanne van Kenia om op zoek te gaan naar actrice Pamela Anderson in Los Angeles.

Lees meer over:
Tip de redactie