Beau van Erven Dorens ergert zich dood aan Tom Egbers

Beau van Erven Dorens ergert zich dood aan Tom Egbers. Volgens Van Erven Dorens is de Studio Sport-presentator "de meest overschatte presentator van Nederland".

"Als ik naar Studio Sport kijk zie ik alleen maar hele domme gesprekken. Tom Egbers vind ik echt de meest overschatte presentator van Nederland", zegt Van Erven Dorens in gesprek met Wilfred Genee voor diens programma Wat gaat er nu door je heen?

"Je moet die autocue afbladeren en je moet gewoon zeggen wie er bovenaanstaat en wie er het meest gescoord heeft. Maar hij (Egbers, red.) doet echt alsof het rocket science is. Ik zit me dood te ergeren als ik met mijn zoons kijk. Hij doet alsof hij de professor van het voetbal is."

Ook is Van Erven Dorens niet te spreken over de manier waarop Egbers het programma Studio Voetbal presenteert: "Jack van Gelder (vorige presentator, red.) is een empathische man. Die probeerde een soort mix te krijgen van humor en een gesprek. Tom Egbers probeert eigenlijk iedereen in de wielen te rijden, er komt niks uit. Hij probeert niet eens een synergie te creëren."

John de Mol

In het gesprek met Genee, dat maandag om 22.00 uur op RTL7 wordt uitgezonden, vertelt Van Erven Dorens ook over zijn relatie met programmamaker John de Mol. Van Erven Dorens voelde zich lange tijd de beschermeling van de mediamagnaat, maar tijdens zijn recente periode als presentator bij SBS6 gingen de twee uit elkaar.

"Op 28 december 2014 werd de laatste aflevering van The Winner Takes it all opgenomen. Ik bracht hem naar zijn auto, we schudden elkaar de hand en hebben elkaar daarna nooit meer gesproken."

Voor Van Erven Dorens voelde het alsof De Mol hem had laten vallen. "Maar zo gaat dat", relativeert de presentator. "Ik neem het hem niet kwalijk."

Volgens Van Erven Dorens was het krediet dat De Mol voor hem had op een gegeven moment op. Ook erkent de Boulevard-presentator dat iemand als Jandino Asporaat op dit moment populairder is en daarom meer presentatieklussen krijgt aangeboden.

Lees meer over:
Tip de redactie