Fatima Moreira de Melo ligt bij zangprogramma 'onder vergrootglas'

Fatima Moreira de Melo is vanaf zaterdag 12 maart te zien bij het zangprogramma It Takes 2, en denkt dat ze daar onder het vergrootglas komt te liggen.

"Alle deelnemers voelen zich hier naakt, maar voor mijn idee lig ik door het Televizier-Ring Gala onder een vergrootglas", vertelt de 37-jarige pokeraar aan het AD.

Moreira de Melo bracht in 2008 een muzikale ode aan de sport tijdens het door Chantal Janzen gepresenteerde Televizier-Ring Gala. "Wat kan ze goed hockeyen, hè, die meid?", was destijds Janzens reactie.

De oud-hockeyster krijgt sinds december zangles. "Het optreden op het gala was niet een heel leuke ervaring, maar toen ik hiervoor gevraagd werd, dacht ik: ik vind zingen te gek. Ik heb eigenlijk niet meer gezongen in de afgelopen acht jaar."

Hokjescultuur

Ze maakt zich echter geen zorgen over haar optreden. "Ach, het zal wel. Weet je, ik hou niet van een hokjescultuur. Ik vind dat ook niet meer bij deze tijd horen. Er zijn talrijke dingen waar je voldoening uit kunt halen en hoe goed je dat doet, is minder relevant. Het gaat erom dat je er zelf van geniet."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie