Bridget Maasland staat met haar nieuwe programma Bridget in Hollywood ingepland op de heringerichte donderdagavond van Net5, die op 31 maart begint.

In het programma gaat de presentatrice op bezoek bij Nederlanders die in Los Angeles wonen en succesvol zijn in hun professie, meldt de zender donderdag.

Onder anderen vlogger Twan Kuyper, pornoster Bobbi Eden, choreograaf Louis van Amstel en Emmy-winnaar Bertram van Munster kunnen rekenen op een bezoek van Maasland. 

Op diezelfde donderdagavond worden ook de programma's Mijn Restaurant en LINDA.tv: De mobiel van... uitgezonden. In Mijn Restaurant gaan drie restauranteigenaren elkaars zaak bezoeken, onderzoeken en beoordelen.

LINDA.tv

Bij LINDA.tv: De mobiel van... wordt aan bekende Nederlanders gevraagd wat zij op hun telefoon hebben staan. In de eerste aflevering is Linda de Mol zelf aan de beurt.

De afleveringen zijn al sinds november 2015 beschikbaar voor abonnees van LINDA.tv, maar vanaf 17 maart om 22.30 uur kunnen ook niet-abonnees de uitzendingen via de commerciële zender bekijken.

Mijn Restaurant en Bridget in Hollywood beginnen respectievelijk vanaf 31 maart om 20.30 en 21.30 uur.