Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Vijfde seizoen Penoza op televisie in september 2017

Het vijfde seizoen van de serie Penoza zal in september 2017 op televisie verschijnen. KRO-NCRV bevestigt Penoza V op Twitter.
Door NU.nl

"Yes, de kogel is door de kerk", schrijft KRO-NCRV.

Het vierde seizoen Penoza kwam in 2015 tot een einde. In januari werd nog gezegd dat er wordt nagedacht over een vijfde seizoen.

Penoza vertelt over huisvrouw Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die na de plotselinge dood van haar man (Thomas Acda) gedwongen wordt zijn rol in het criminele circuit over te nemen.

Penoza IV

In Penoza IV worstelt Van Walraven met black-outs en andere fysieke problemen na de aanslag op haar leven. In de gevangenis wacht zij het proces af dat het Openbaar Ministerie tegen haar voorbereidt. Maar omdat er een bende-oorlog in Amsterdam woedt, vraagt de officier van justitie haar te infiltreren.

Het vierde seizoen van Penoza was het best bekeken seizoen ooit. Er keken gemiddeld 980.000 mensen naar de tien afleveringen van de serie, meldt deMediacourant. Het  eerste seizoen trok gemiddeld 621.000 kijkers en het tweede seizoen werd al populairder met gemiddeld 840.000 kijkers. Het derde seizoen kwam uit op 948.000 kijkers.


Lees meer over:

Penoza

Aanbevolen artikelen