Het spelprogramma Wie is de Mol? op NPO 1 is het best bekeken programma van de zaterdagavond met 2,1 miljoen kijkers. Vorige afleveringen van het zestiende seizoen stonden eerder ook al bovenaan de lijst met best bekeken programma's van de zaterdagavond.

De nabeschouwing van het spelprogramma, Moltalk, werd door bijna een miljoen mensen gezien, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek.

Dit jaar speelt het spelprogramma, waarin kandidaten op zoek moeten naar de saboteur in hun midden, zich af op de Dominicaanse Republiek. Vorige week werd bekend dat het hoge aantal kijkers naar het spelprogramma zorgt voor een groei in het aantal zoekopdrachten naar het Caribische land.

Het is dit seizoen voor het eerst dat het spelprogramma niet op donderdag, maar op zaterdag wordt uitgezonden. Presentator Art Rooijakkers noemde eerder deze verhuizing van het programma "spannend".

NOS Journaal

Het NOS Achtuurjournaal werd het tweede best bekeken programma met bijna 2 miljoen kijkers, gevolgd door het RTL4-programma Weet Ik Veel (1,7 miljoen) en All You Need Is Love (1,7 miljoen).