Maan miste Anouk op de afterparty van The Voice of Holland vrijdag, nadat ze de finale van het programma had gewonnen, vertelt ze maandag in het AD.

Ook vond ze het jammer dat de coach haar niet feliciteerde nadat bekend werd dat ze het programma had gewonnen. "Op het eind van de show stond ik te dansen met de coaches en Wendy en Martijn. Anouk was de enige die bleef zitten en daarna ging ze meteen weg", aldus Maan tegen de krant. "Dat vond ik wel jammer."

De 18-jarige zangeres won afgelopen weekend de finale van The Voice of Holland.

"Het is echt een gekkenhuis." Haar single Perfect World, een samenwerking met dj Hardwell, staat op nummer 1 in iTunes. "Mijn nummer staat op 1 in iTunes en ik heb een platencontract, maar dat is niet tastbaar. Maar alleen al het feit dat ik nu ook een auto heb - een auto!"

Video: Maan wint The Voice of Holland

Maan wint The Voice of Holland
Maan wint The Voice of Holland

Toekomst

Volgens de krant heeft haar coach Marco Borsato al een aantal nummers voor haar klaarliggen. "Ik weet niet wat er op mijn pad gaat komen, dat ligt ook aan de mensen om me heen." Maan had bijvoorbeeld nooit gedacht een single met dj Hardwell te maken. "House is niet mijn genre, maar toen hij aanbood om een single met mij te maken, was ik supernieuwsgierig hoe deze samenwerking zou uitpakken."

De zangeres is heel trots op het resultaat. "Het is een beetje een mix geworden van twee genres, ballad en house. Zo hebben Hardwell en ik beiden onze afdruk in het liedje achtergelaten."

Marco Borsato

Maan kreeg, naast de felbegeerde titel, een auto en een platencontract. Het was de vierde overwinning van een talent uit Borsato's team in de vijf seizoenen dat hij coach was. De zanger besloot uit The Voice te stappen vanwege zijn overvolle agenda.