De Turkse media hebben het volgens Yolanthe Sneijder-Cabau druk met het verzinnen van verhalen over haar. "Waar er in Nederland vaak nog wel ergens een aanleiding is, schrijven ze in Turkije lukraak dat ik drie nanny’s heb weggestuurd."

In haar column voor Grazia schrijft de presentatrice dat ze regelmatig verhalen terugleest waar ze zichzelf niet in kan vinden.

"Dat ik aan een streng groente-fruit dieet zit en dezelfde killer trainingen als Wesley volg. Daar hebben we heel hard om moeten lachen", aldus Sneijder-Cabau, die zegt een oppas niet eens te hebben overwogen voor haar zoon Xess Xava.

Prioriteit

De presentatrice schrijft verder dat ze rustig aan probeert te trainen, zodat ze bij haar televisie-rentree in januari weer goed in haar vel zit. "Mijn prioriteit ligt bij Xess Xava, maar ik werk er tegelijkertijd wel weer aan om mijn oude shape langzaam terug te krijgen."

Sneijder-Cabau laat zich "niet gek maken" door de kritische ogen van de media. "Maar ik denk dat elke vrouw in mijn positie net als ik een stapje harder zou zetten."