Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
beau van erven dorens

Beau van Erven Dorens keert terug bij RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens keert tijdelijk terug als presentator van RTL Boulevard.
Door NU.nl

Dat meldt het programma vrijdag.

Winston Gerschtanowitz maakte in november bekend dat hij een maand lang niet te zien is als presentator van RTL Boulevard. Gerschtanowitz heeft de ziekte van Pfeiffer. Van Erven Dorens zit vanaf maandag op de presentatiestoel.

De 44-jarige Van Erven Dorens was tussen 2001 en 2005 het gezicht van het programma. In de zomer werd bekend dat de presentator SBS zou verruilen voor zijn huidige werkgever RTL. Daarvoor presenteert hij inmiddels programma's als Real Men en You're Back in the Room.

Corrupt

De terugkeer is opvallend, aangezien Van Erven Dorens eind 2013 nog liet weten dat hij zijn collega Albert Verlinde "een kleine Berlusconi" vond. "RTL Boulevard en de zender RTL hebben dit dogma van Verlinde geaccepteerd, maar dat maakt het er allemaal niet frisser op", schreef hij in de Nieuwe Revu.

"Het is met recht de roddelkoning van Nederland, eloquent, ter zake kundig en vaak grappig, maar ik ken niemand in de showbizzwereld die zo corrupt is", zei hij. 

Van Erven Dorens doelde destijds op de manier waarop Verlinde zijn programma gebruikte om musicals van zijn productiemaatschappij te promoten en "de vloer aan te vegen" met concurrenten.


Lees meer over:

Beau van Erven DorensRTL Boulevard

Aanbevolen artikelen