SBS heeft naast Mindmasters Live nog een programma van productiebedrijf Stepping Stone geannuleerd.

Dat meldt De Telegraaf. Een woordvoerder van SBS zegt tegen NU.nl geen uitspraken over de zaak te doen.

Stepping Stone zou ook het programma I Can Do That met Gerard Joling gaan produceren, maar nu wordt de productie door SBS zelf gedaan. In het programma strijden zes entertainers met elkaar om de beste allround entertainer te worden.

Stepping Stone heeft in het verleden programma's als De Volgende Stap, Bake My Day, Achter Gesloten Deuren en Overspel in de Liefde voor Net 5 geproduceerd.

Mindmasters

Vorige week werd bekend dat televisieprogramma Mindmasters Live van het productiebedrijf ermee ging stoppen. "De kijker kon Mindmasters Live onvoldoende waarderen en het werd dan ook niet goed genoeg bekeken. Natuurlijk vinden wij dat enorm jammer, maar dit kan gebeuren: niet elk programma scoort."

Geen verbetering

De directeur zag geen kans op verbetering. "Ondanks de nodige inhoudelijke verbeteringen bleef het teleurstellend en zien wij dit ook niet meer veranderen. Daarom hebben we besloten om hier niet mee door te gaan."

In het programma zocht mentalist Uri Geller samen met Walter Rolfo en een jury van tien leden naar de beste mentalist op dit moment. De winnaar mocht optreden op het Festival of Magic in Saint Vincent in Italië.