Johnny de Mol is volgend jaar de presentator van Holland's Got Talent.

Dat meldt RTL Boulevard woensdag.

De presentator is zeer enthousiast over het nieuws. "Als 15-jarig jongetje wilde ik al in een grote studio presenteren. We eindigen ook nog eens met een grote liveshow, dus dat is wel heel tof."

De Mol neemt het stokje over van Robert ten Brink, de vorige presentator van het programma. "Misschien had de show een opfrisser nodig", aldus laatstgenoemde. "Het doet mij deugt dat Johnny het gaat doen."

"Dankzij Superkids heb ik al een beetje kunnen ruiken in de studio", vervolgt De Mol.

Gordon

Holland's Got Talent vond niet plaats in 2015 omdat Gordon stopte met zijn werkzaamheden als jurylid. Hij was niet blij met het stemsysteem van het programma, waarbij de stemmen van het publiek ook werden meegeteld. Volgens Gordon zit hij niet voor niets in de jury. "Wij hebben er toch verstand van? We doen het al jaren, eigenlijk. Ik denk dat het tijd is voor een hernieuwde Holland's Got Talent", zei hij in 2014.

Gordon maakte echter onlangs bekend dat hij in 2016 alsnog terugkeert als jurylid van Holland's Got Talent. Hij wordt geflankeerd door Chantal Janzen, Dan Karaty en Angela Groothuizen.