Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Man bijt hond

Man bijt hond maakt doorstart op internet

Man bijt hond gaat door op internet. Een groep oud-makers en fans van het tv-programma was een crowdfundingsactie gestart en inmiddels is met behulp van zo'n 1293 donateurs het streefbedrag van 99.000 euro gehaald.
Door BuzzE

"Dankzij heel veel bijdragen van mensen en bedrijven is het doel, 99.000 euro, gehaald! En daarmee is een tweede leven van Man bijt hond een feit. Begin 2016 starten we met Man bijt hond op internet. Wat een moment! Wat een feest!", aldus de initiatiefnemers op de website redmanbijthond.nl.

Het nieuwe Man bijt hond start met een paar items, die als het aan de makers ligt, verder worden uitgebouwd. Zij verzekeren overigens wel dat het programma blijft zoals de kijkers dat gewend zijn en ze sluiten een terugkeer op televisie ook niet uit.

Man bijt hond verdween in oktober na zestien jaar van de buis om plaats te maken voor Jan rijdt rond. Het programma trok elke dag nog zo'n half miljoen kijkers.

Archiefbeelden Man bijt hond: Man stopt niet met lachen

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Aanbevolen artikelen