Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

SNS wil met Bennie Jolink spreken over politie-filmpje 

SNS Bank wil een hartig woordje spreken met Bennie Jolink naar aanleiding van het filmpje dat de zanger zaterdag op Facebook plaatste. 

In het filmpje is te zien hoe Jolink in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn band Normaal van de weg werd gehaald. Volgens Jolink reed het busje van de band 160 kilometer per uur.

Lees het artikel

Zieke Jan Smit zegt optreden met Rowwen Hèze af 

Jan Smit heeft zijn optreden bij het door Rowwen Hèze georganiseerde Zondag in 't Zuiden moeten afzeggen. De 3JS vervangen de Volendamse zanger.

Smit laat via Twitter weten al twee dagen ziek te zijn.  

Lees het artikel

Protesten tegen Donald Trump bij Saturday Night Live 

Presidentskandiaat Donald Trump was zaterdagavond gastheer van het Amerikaanse tv-programma Saturday Night Live, maar buiten demonstreerden tientallen mensen tegen de Republikein. 

Rondom de deelname van Donald Trump was veel commotie. Volgens zender NBC, die de sketchshow uitzendt, waren er tweehonderd demonstranten op de been.

Lees het artikel

Pamela Anderson genezen van hepatitis C 

Pamela Anderson is genezen van hepatitis C. Dat maakte de actrice bekend op Instagram.

"Ik ben genezen", schrijft Anderson bij een naaktfoto van zichzelf. "Ik heb het net gehoord."

Lees het artikel

Texas Chain Saw Massacre-acteur overleden 

Acteur Gunnar Hansen, vooral bekend door zijn rol van Leatherface in de horrorfilm The Texas Chain Saw Massacre, is op 68-jarige leeftijd overleden. 

Hansen werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Sinds zijn vijfde woonde hij in de Verenigde Staten.

De rol van de moordenaar met kettingzaag in de populaire horrorfilm was in 1974 zijn eerste filmrol. Hansen heeft in twintig films gespeeld en schreef ook boeken en filmscenario's. 

Lees het artikel