Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Gerard Joling lekt foto K3-deelneemsters na metamorfose'

K3 zoekt K3-presentator Gerard Joling heeft een foto gelekt van de deelneemsters na hun metamorfose. Daarmee is voortijdig bekend geworden welke haarkleur de meisjes hebben en daarmee wie het tegen elkaar op gaan nemen in de finale van het programma.

De nieuwe samenstelling van K3 moet, net als het origineel, bestaan uit een blonde, een donkerharige en roodharige deelneemster. De haren van de deelneemsters werden daarom geverfd en moesten tot vrijdag geheim blijven.

Lees het hele artikel

Schrijvers Britney Spears-hit dachten straattaal te gebruiken

De schrijvers van het Britney Spears-nummer Hit Me Baby (One More Time) dachten Amerikaanse straattaal verwerkt te hebben in het nummer. Het nummer gaat volgens hen over een meisje dat hoopt dat haar ex belt.

Lange tijd werd er gesuggereerd dat de hit uit 1999 ging over seksuele handelingen of lichamelijke mishandeling, maar volgens Zweedse schrijvers Max Martin en Rami Yacoub is dat niet het geval. Zij dachten dat 'hit' een manier was van Amerikaanse jongeren om te praten over 'bellen'.

Lees het hele artikel

Coldplay komt begin december met nieuw album

Coldplay heeft de komst van het album A Head Full of Dreams officieel aangekondigd. De nieuwe plaat verschijnt op 4 december. 

De zevende studioplaat is opgenomen in Los Angeles, Londen en Malibu. Onder andere Noel Gallagher en Beyoncé zijn te horen op het album, dat elf nummers bevat. De eerste single Adventure of a Lifetime is inmiddels uitgebracht.

Lees het hele artikel

Adele moet Twitterberichten laten controleren na dronken avonden

Adele moet alle berichten die ze op Twitter wil plaatsen laten controleren door haar management, nadat ze in het verleden dronken berichten online heeft gezet.

"Ik drink nu niet meer, maar in de begindagen van Twitter heb ik wel eens, terwijl ik dronken was, wat fouten gemaakt", aldus de 27-jarige zangeres lachend.

Lees het hele artikel

'Noomi Rapace speelt Amy Winehouse in biopic'

Noomi Rapace is in gesprek voor de rol als de inmiddels overleden zangeres Amy Winehouse in de gelijknamige biopic.

De Ierse regisseur Kirsten Sheridan (Dollhouse) is momenteel in gesprek met vader Mitch Winehouse, die de rechten van de muziek van de zangeres in bezit heeft. 

Lees het hele artikel