K3 zoekt K3-presentator Gerard Joling heeft een foto gelekt van de deelneemsters na hun metamorfose. Daarmee is voortijdig bekend geworden welke haarkleur de meisjes hebben en daarmee wie het tegen elkaar op gaan nemen in de finale van het programma.

Dat melden verschillende media op basis van een inmiddels verwijderde foto die Joling zelf online plaatste.

De nieuwe samenstelling van K3 moet, net als het origineel, bestaan uit een blonde, een donkerharige en roodharige deelneemster. De haren van de deelneemsters werden daarom geverfd en moesten tot vrijdag geheim blijven.

Tijdens de finale vrijdag zouden de haarkleuren van de deelneemsters onthuld worden en daarmee duidelijk worden welke meiden het rechtstreeks tegen elkaar zullen opnemen.

Strikte geheimhouding

Op de foto is te zien dat Jindra en Klaasje tegen elkaar strijden als blonde deelneemsters. Hanne en Lisa strijden met rood haar en Lauren en Marthe zijn de donkerharigen. Joling verwijderde de foto al na enkele minuten. Nu is een andere foto van de repetities van het programma te zien.

Eerder was in een persbericht van SBS te lezen dat zowel de meiden als de kappers voor "strikte geheimhouding" hebben moeten tekenen. De zender is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Broodtrommel

Eerder ging al het gerucht de ronde dat Lauren, Jindra en Hanne het nieuwe K3 zouden vormen, volgens de opdruk van een broodtrommeltje. Presentator Joling liet toen weten als presentator te stoppen, wanneer de namen echt zouden uitlekken.