De start van het nieuwe seizoen van Hello Goodbye, weer met Joris Linssen en nieuwkomer bij het programma Yvon Jaspers, heeft donderdagavond bijna 1,3 miljoen kijkers getrokken. 

Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

In het programma trekken Linssen en Jaspers als team op. Ze spreken in de aankomsthal niet alleen de wachtende mensen, maar ook met de mensen op wie zij wachten.

Hello Goodbye staat met bijna 1,3 miljoen kijkers op de vijfde plek in de lijst van best bekeken programma's van de donderdag.

Super Stream Me

Super Stream Me, het nieuwe programma van Tim den Besten en Nicolaas Veul, was goed voor 145.000 kijkers. In het programma gaan Den Besten en Veul een psychologisch experiment aan. Vijftien dagen lang waren hun levens live te volgen via een stream.

De vierdelige documentaireserie, waarvan donderdag het eerste deel werd uitgezonden, is een terugblik op dit livestream-experiment.

In de top drie staan het Journaal van 20.00 uur (bijna 1,5 miljoen), Chantal blijft slapen (bijna 1,5 miljoen) en de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Fenerbahçe (1,4 miljoen).