Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Anouk hoopt op kind met vriend 

Anouk hoopt dat ze samen met haar vriend Dominique Schemmekes een kind krijgt.

Voor de zangeres zou dat haar zesde kind zijn. "Ik weet het niet. Maar eerlijk: ik hoop het wel. Dan moet het alleen wel snel natuurlijk, ik ben op weg naar de 41. Ik weet niet of ik mezelf al te oud vind. En het is ook eng", vertelt ze.

Lees het hele artikel

Lies Visschedijk inmiddels gewend aan 'alleen zijn' 

Lies Visschedijk kan inmiddels wennen aan alleen zijn, ongeveer twee jaar na het overlijden van haar echtgenoot Marc van Uchelen.

Van Uchelen beroofde zichzelf van het leven, hij overleed op 42-jarige leeftijd. "Als je zoiets hebt meegemaakt, is je huid heel dun. Ik kon een tijdlang absoluut niet naar muziek luisteren, dat was te emotioneel. Je kern ligt helemaal bloot; net als na de tandarts, weet je wel, als je tanden gevoelig zijn en je eet iets heel kouds."

Lees het hele bericht

Idols keert terug op Nederlandse televisie

Idols keert na een afwezigheid van zeven jaar weer terug op de Nederlandse televisie. RTL gaat de talentenjacht op RTL5 uitzenden.

Wie het programma gaat presenteren is nog niet bekend, maar duidelijk is dat het programma in elk geval niet meer op RTL4 te zien zal zijn.

Lees het hele artikel

Jurassic World wordt een trilogie

Jurassic World krijgt niet een maar twee vervolgfilms.

"Regisseur Colin Trevorrow is al bezig met het uitwerken van het script. Hij doet dat samen met Steven Spielberg", aldus Universal-baas Donna Langley. "En ze hebben ook nog eens ideeën voor een derde film. Dat was voor ons een aangename verrassing."

Lees het hele bericht

Real Madrid-aanvaller Benzema aangeklaagd in afpersingszaak

Real Madrid-aanvaller Karim Benzema is aangeklaagd in de afpersingszaak rond collega-international Mathieu Valbuena.

De Fransman wordt verdacht van "medeplichtigheid aan een poging tot chantage en deelname aan een criminele organisatie bij de voorbereiding van een strafbaar feit", aldus de aanklager in verklaring. Hij kan een maximale gevangenisstraf van vijf jaar krijgen.

Lees het hele artikel

'Sesamstraat verdwijnt van NPO1 en verhuist naar themakanaal' 

Sesamstraat zal vanaf 1 januari 2016 verdwijnen van NPO 1 en verhuizen naar het themakanaal NPO Zappelin Xtra.

Dat meldt Spreekbuis.nl donderdagavond op basis van uitspraken van manager kinderprogrammering van de NPO Suzanne Kunzeler.

Sesamstraat moet plaatsmaken voor Tijd voor Max, dat dagelijks van 17.00 tot 18.00 wordt uitgezonden.

Lees het hele artikel