Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Rol in musical voelt als nieuw hoofdstuk voor Ferry Doedens 

Voor Ferry Doedens voelt zijn rol in de musical Grease als een nieuw hoofdstuk. "Waar een deur sluit, gaat er een andere open."

Doedens werd dit jaar ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden, waar hij Lucas Sanders speelde. De acteur kampte met een cocaïneverslaving, waar ook zijn werk onder te lijden had.

Lees het hele artikel

André van Duin positief over herstel Martine Bijl 

André van Duin is heel positief over het herstel van zijn goede vriendin Martine Bijl. "Er beginnen weer wat woordjes te komen. We zijn heel blij en opgelucht dat het langzaam beter gaat."

"Ze gaat stapje voor stapje vooruit, er zit vordering in", aldus Van Duin. "Iedereen om Martine heen is eigenlijk wel verbaasd hoe goed het nu al gaat. Tenminste, dát het al beter met haar gaat."

Lees het hele artikel

Schaatser Ronald Mulder wordt vader 

Schaatser Ronald Mulder wordt voor de eerste keer vader.

Zijn vrouw Inge Hegeman verwacht in mei 2016 te bevallen. "We zijn hartstikke gelukkig samen. Dit is het mooiste wat ons kan overkomen", aldus de 29-jarige schaatser. Mulder stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje. 

Lees het hele artikel

Britney Spears werkt aan nieuw album 

Britney Spears is druk bezig met het maken van nieuwe muziek voor haar nieuwe album. 

"Hard aan het werk, maar het voelt niet als werken. Nieuw album", aldus Spears (33) bij een foto van zichzelf met twee vrienden.

Lees het hele artikel

Richard Groenendijk wint Gouden Mossel 2015

Cabaretier Richard Groenendijk heeft dit jaar de Gouden Mossel gewonnen. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een prominente Rotterdammer die zich heeft ingezet voor de stad.

Groenendijk werd geboren in Zeeland maar woont en werkt al twintig jaar in Rotterdam en praat in zijn shows ook vaak over de stad en zijn bewoners. Hij voert op het podium vaak Rotterdamse typetjes op, zoals Jopie Parlevliet en de buurvrouw met haar hondje Tebbie.

Lees het hele artikel

'Gigi Hadid en Joe Jonas zijn uit elkaar' 

Gigi Hadid en Joe Jonas zouden hun relatie hebben verbroken. Volgens ingewijden hebben de twee besloten niet samen verder te gaan.

Het 20-jarige model en de 26-jarige zanger hebben geen ruzie gehad, maar gewoon gemerkt dat de relatie niet werkte omdat ze het allebei te druk hebben.

Lees het hele artikel

Marianne Weber ontkent binnenkort te stoppen met zingen 

Marianne Weber weerspraakt dat ze binnenkort een punt achter haar carrière zet.

Het weekblad Privé bracht woensdag het nieuws dat Weber zou stoppen met zingen. "Ik heb altijd mijn eigen gevoel gevolgd, liet me nooit leiden door wie of wat dan ook. Oké, niet alles heeft even goed uitgepakt, maar ik weet nu heel zeker dat ik binnenkort een punt zet achter mijn carrière", zou de 59-jarige zangeres tegen Privé hebben gezegd.

Lees het hele artikel