Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Moeder Rafael gelooft zwangerschap Sabia Boulahrouz niet 

Lolita van der Vaart gelooft niet dat Sabia Boulahrouz een kindje verwacht van haar zoon Rafael. ''Dat mens heeft niet eens een buik."

''Het lijkt wel alsof iedereen gek is geworden. Wat denken ze nou?'', aldus een verontwaardigde Lolita die geen goed woord over heeft voor Boulahrouz. ''Ze neemt de hele wereld in de maling. Ik wil er verder niets meer over zeggen. Ik heb al te veel gezegd.''

Lees het hele bericht

Autobiografie Johan Cruijff verschijnt in herfst 2016 

Johan Cruijff komt in de herfst van 2016 met zijn eigen autobiografie. In My Turn wordt de hele carrière van de oud-topvoetballer beschreven.

"Wij hebben er veel vertrouwen in dat Nieuw Amsterdam deze autobiografie op de juiste manier bij het Nederlandse publiek zal introduceren", aldus Carole Thate van Cruyff Management.

Lees het hele artikel

Hugo Borst heeft hartritmestoornissen 

Hugo Borst heeft last van hartritmestoornissen.

"Ik slik twee medicijnen", vertelt de 53-jarige schrijver. "En omdat ik een te hoog cholesterol heb, neem ik 's avonds een flinke bom om de verkalking tegen te gaan."

Lees het hele bericht

Regisseur beschuldigt Kanye West van plagiaat

De regisseur van de film Enter the Void heeft Kanye West beschuldigd van plagiaat. Volgens Gaspar Noé lijkt de videoclip van All of the Lights wel heel erg op een deel uit zijn film.

Noé zegt niet verbaasd te zijn dat zijn werk wordt gekopieerd, maar had wel moeite met de frequentie waarmee de naam van regisseur Hype Williams voorbij kwam.

Lees het hele artikel

MAX komt met kersteditie Heel Holland Bakt 

Deelnemers van Heel Holland Bakt strijden binnenkort om de titel Beste Kerstbakker van Nederland. De speciale editie Heel Holland Bakt Kerst begint op 16 december.

Lees het hele bericht