In een speciale aflevering van Boer zoekt Vrouw gaat presentatrice Yvon Jaspers op bezoek bij de boeren uit het afgelopen seizoen.

Dat meldt de KRO dinsdag.

Op zondag 27 december blikt de presentatrice terug op "een bewogen tijd", aldus de omroep. Ook laat Jaspers zien wat er gaat gebeuren met de deelnemers uit Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

In de aflevering wordt onder andere met boer Tom, boer Geert en boer Jan terug- en vooruitgeblikt. Zoals bekend is boer Tom inmiddels niet meer samen met Rimke, heeft boer Geert nog altijd een relatie met Hetty en wonen boer Jan en zijn Rianne samen.

'Heel vertrouwd'

"Het is heel vertrouwd om het erf op te rijden van de boeren die we inmiddels zo goed kennen. De ene woont samen, de ander is hotel de botel verliefd en de volgende is nog hard op zoek", aldus Jaspers.

"Het is heel leuk ze allemaal weer te zien en te horen hoe hun leven is veranderd. Alsof je bij familie langsgaat om ze een heel goed nieuwjaar te wensen. Sommigen hadden flinke verrassingen in petto en dat maakt dat Boer zoekt Vrouw steeds opnieuw een feest is om te mogen maken!"

Boer zoekt Vrouw wordt op zondag 27 december om 20.20 uur bij NPO 1 uitgezonden.