Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Lily Aldridge draagt miljoenenbeha Victoria's Secret

Lily Aldridge loopt in november in een beha ter waarde van 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro) mee in de modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret.

Het model draagt de zogenaamde Victoria's Secret Fantasy Bra, die ieder jaar door een van de uitverkoren 'angels' van het merk gedragen wordt. In het verleden droegen Adriana Lima, Gisele Bündchen en Claudia Schiffer de dure beha al eens.

Lees het hele bericht

Bill Cosby moet getuigenis afleggen in zaak Janice Dickinson

Bill Cosby moet een getuigenis gaan afleggen in de rechtszaak die Janice Dickinson tegen hem heeft aangespannen. Het voormalig topmodel heeft de acteur aangeklaagd voor laster.

Haar advocaat heeft maandag een aanvraag ingediend waardoor Cosby een getuigenis moet afleggen in de zaak. Dickinson (60) beschuldigde de 77-jarige komiek er in november 2014 van dat hij haar ruim twintig jaar geleden heeft verkracht nadat hij haar had gedrogeerd.

Lees het hele artikel

J.K. Rowling mist Harry Potter-druk niet

J.K. Rowling is nog steeds erg gelukkig met het door haar bedachte personage Harry Potter, de daaraan verbonden boeken- en filmreeks en de vele fans, maar de druk die daardoor op haar lag mist ze niet. 

"Dit aspect hoorde ook bij het uitgeven van die boeken, maar ik mis het totaal niet", zegt Rowling in gesprek met NPR Books.

Lees het hele bericht

Nieuwe James Bond-film boekt openingsrecord in Nederland

Spectre, de nieuwste James Bondfilm, heeft het record voor beste openingsweekend in Nederland ooit verbroken. De film bracht van donderdag tot en met zondag al 3,4 miljoen euro op. 

Het vorige record was voor Skyfall (ook James Bond), met 2,9 miljoen euro.

Inclusief de voorpremières op woensdag heeft de film ruim 3,6 miljoen euro opgebracht. Al meer dan 380.000 Nederlanders hebben de film gezien, zo heeft Universal Pictures becijferd.

Lees het hele artikel

Gerard Ekdom opnieuw kanshebber Zilveren Radioster

Gerard Ekdom (NPO Radio 2) maakt net als vorig jaar kans op de Zilveren Radioster.

De presentator moet het opnemen tegen Bert Haandrikman (NPO Radio 2) en Lex Gaarthuis (100% NL). Bij de categorie Beste Radiovrouw zijn Eva Koreman (NPO 3FM), Roosmarijn Reijmer (NPO 3FM) en Tineke de Nooij (NPO Radio 5) genomineerd.

Lees het hele bericht