Dit was het Entertainmentnieuws van zaterdag

Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Romy Monteiro werkt hard aan herstel 

Romy Monteiro kan niet wachten het podium van de musical The Bodyguard weer te beklimmen. In De Telegraaf vertelt de hoofdrolspeelster dat haar arm inmiddels weer uit het gips is en dat ze elke dag fysiotherapie krijgt.

De 22-jarige dochter van Antje Monteiro viel twee weken geleden achter de schermen tijdens een kledingwissel.

Lees het hele artikel

Happy Days-acteur Al Molinaro (96) overleden 

De Amerikaanse acteur Al Molinaro is op 96-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend van zijn rol als de chef Big Al Delvecchio in de Amerikaanse televisieserie Happy Days.

Molinaro had last van nierstenen, maar koos ervoor om zich vanwege zijn leeftijd niet meer te laten opereren.

Lees het hele artikel

Ruim 2,3 miljoen kijkers voor 'The Voice' 

Het RTL-programma The Voice of Holland heeft vrijdagavond ruim 2,3 miljoen kijkers getrokken. De talentenjacht was daarmee het best bekeken programma van de avond, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Het NOS Achtuurjournaal op NPO 1 trok een kleine 2 miljoen kijkers.

Lees het hele artikel

Carry Slee vindt boeken schrijven minder belangrijk 

Carry Slee voelt door de komst van haar kleinkinderen niet meer de urgentie om drie boeken per jaar te schrijven.

Ze heeft haar werktempo naar eigen zeggen flink teruggeschroefd. "Van drie boeken per jaar naar een", vertelt de 66-jarige schrijfster. "Het is niet meer zo belangrijk dat ik nog een boek schrijf, maar wel dat ik mijn dochters uit de prut kan helpen als er iemand ziek is."

Lees het hele artikel

Joris Linssen wilde ooit politicus worden 

Joris Linssen had als kind de ambitie om politicus te worden. "Maar die droom is helemaal weg."

De 49-jarige presentator is van mening dat de politiek zijn romantiek totaal verloren heeft. "Politicus is een hondenbaan geworden. Er wordt in Den Haag alleen maar keihard op de man gespeeld. Politici proberen elkaar kapot te maken", vertelt hij.

Lees het hele artikel

Oorlog en onrust blijven terugkerende thema's voor Slayer

Het nieuwe album van de Amerikaanse trashmetalband Slayer, Repentless, staat weer vol vaak agressieve teksten over oorlog en onrust. Volgens gitarist Kerry King een terugkerend thema; hij haalt zijn inspiratie juist uit "de engste uithoeken van de maatschappij".

King was in 1981 een van de oprichters van de band. NU.nl sprak met de 51-jarige Amerikaan over de totstandkoming van de nieuwe nummers voor de twaalfde plaat, hoe het was om te schrijven zonder de in 2013 overleden medeoprichter Jeff Hanneman en waar de gitarist bang voor is in de huidige maatschappij.

Lees het volledige interview

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie