Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Paul de Leeuw kan staatssecretaris Dekker 'niet meer serieus nemen' 

Paul de Leeuw kan staatssecretaris Sander Dekker na zijn optreden in De Wereld Draait Door niet meer serieus nemen. "Hij wist helemaal niets van de televisiewereld. Je hoeft niet alles te volgen, maar je kunt je toch laten voorlichten?"

Dekker zat 25 september bij De Wereld Draait Door om te praten over de publieke omroep. De staatssecretaris liet eerder weten amusement niet meer als 'kerntaak' van de publieke omroep te willen zien. De 'omstreden' mediawet is half oktober door de Tweede Kamer aangenomen.

Lees het hele artikel

Wilbert Gieske 'verbaasd' dat mensen blij zijn met terugkeer bij GTST 

Wilbert Gieske is verbaasd dat mensen blij reageren dat hij terugkeert als Robert Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden. "Robert is toch een beetje een zure man."

De acteur wordt sinds de aankondiging van dinsdag "overspoeld" met positieve reacties. "Het is hartverwarmend."

Lees het hele artikel

Mumford and Sons in mei 2016 naar Ziggo Dome

Mumford and Sons geeft in mei 2016 een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De heren komen hits en nummers van hun laatste album Wilder Mind spelen.

Lees het hele artikel

Destiny's Child praat nooit over mogelijke reünie

De drie voormalige leden van Destiny's Child, Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams, praten nooit over een reünie. "Het is niet iets wat ter sprake komt," aldus Rowland.

"We genieten gewoon heel erg van elkaar, of dat nou gaat om onze muziek, ons moederschap of onze persoonlijke levens. Daar gaat het om". De 34-jarige Rowland zegt nog regelmatig contact te hebben met haar voormalige collega's.

Lees het hele artikel

Harrison Ford weet weinig meer van vliegtuigongeluk

Harrison Ford weet vrij weinig meer van het vliegtuigongeluk waar hij in maart bij betrokken was.

"Ik weet nog wel dat de motor ineens niet meer werkte. Daarna kreeg ik nog het advies van de luchtvaartleiding om de normale route te nemen om te landen, maar ik wist dat ik dat niet ging doen. En die gedachte was het laatste wat ik mij kan herinneren. Vijf dagen later werd ik wakker", vertelt de 73-jarige acteur.

Lees het hele artikel

Ian McKellen 'blij' dat hij op latere leeftijd succesvol werd 

Ian McKellen, beter bekend als Gandalf uit The Lord of the Rings-films, is blij dat hij pas op latere leeftijd succesvol is geworden.

De 76-jarige acteur denkt dat hij op jonge leeftijd een groot succes niet had aangekund. "Ik weet niet of ik wel met het succes om had kunnen gaan. Ik denk ook niet dat ik het succes zou begrijpen. Pas later werd ik een betere acteur, en kon ik die dingen beter begrijpen", vertelt hij.

Lees het hele artikel

BNN zendt documentairereeks uit over mannelijk geslachtsdeel 

BNN zendt vanaf 3 november een documentairereeks uit over het mannelijk geslachtsdeel.

De reeks Mijn Pik en Ik gaat over vijf jonge mannen die voor de camera openhartig vertellen over hun seksuele frustraties. BNN hoopt hiermee ervoor te zorgen dat kijkers "de verborgen wereld van mannen en hun relatie met hun penis" te zien krijgen.

Lees het hele artikel

Elle Bandita gaat verder onder eigen naam Ryanne van Dorst 

Zangeres Elle Bandita gaat verder onder haar eigen naam, Ryanne van Dorst, als lid van de band Dool. "Elle Bandita was natuurlijk een soloproject, het betekent 'zij, de band'. En ik vind dat voor mijn band nu al een aantal jaar niet echt meer van toepassing."

"Inmiddels zit er zoveel meer van ieders persoonlijkheid in de muziek, dat ik het gewoon niet rechtvaardig zou vinden om daar zelf alle credits voor op te eisen", legt Van Dorst (31) uit.

Lees het hele artikel