Dit was het Entertainmentnieuws van donderdag

Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Bondgirl Léa Seydoux niet gespaard op set Spectre

De Franse actrice Léa Seydoux had het zwaar te verduren op de set van de nieuwe Bondfilm Spectre.

Dat merkte ze vooral in de scènes met Bondcollega Dave Bautista. "Dave is erg sterk en hij deed me best wel pijn", zegt Seydoux in gesprek met NU.nl. Bautista's personage hield haar in Spectre in een wurggreep.

Lees en bekijk het interview

'Black Sabbath komt niet met afscheidsalbum' 

Black Sabbath gaat vooralsnog geen laatste album maken. Er komt geen vervolg op 13, het album dat de band in 2013 uitbracht.

Eind september zei zanger Ozzy Osbourne nog dat er een nieuw album zou komen, waarmee de band in 2016 gaat touren.

Lees het hele artikel

Mark Rutte vindt het 'lief' dat mensen hem gelukkig willen zien 

Mark Rutte wordt regelmatig gevraagd of hij denkt aan een geliefde en een gezin. De minister-president zegt het "lief" te vinden dat mensen denken dat hij "nóg" gelukkiger kan worden.

De politicus wordt in het blad, waarvan hij zelf gasthoofdredacteur was, door Aaf Brandt Corstius geïnterviewd. Als zij hem vraagt hoe hij het vindt dat "mensen altijd zeggen: 'wanneer krijgt Mark Rutte eens een geliefde, een gezin?'" zegt Rutte het de laatste tijd steeds minder te lezen.

Lees het hele artikel

175.000 kaarten Harry Potter-toneelstuk in acht uur uitverkocht 

De 175.000 kaarten voor het Harry Potter-toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child, die woensdag in de verkoop gingen, zijn binnen acht uur verkocht.

Het toneelstuk is vanaf de zomer van 2016 te zien. De kaarten die zijn verkocht gaan tot een periode in januari 2017.

Lees het hele artikel

Ronnie Flex grote kanshebber Xite Awards

Ronnie Flex, Nielson en B-Brave maken kans op een Xite Award. De artiesten zijn genomineerd voor de muziekprijzen in verschillende categorieën.

Ronnie Flex is het vaakst genomineerd: vijf keer. De rapper maakt onder andere kans op de prijs voor beste Hip-hop, beste man en beste muziekvideo. Mr. Probz is genomineerd in vier categorieën.

Lees het hele artikel

Queen-gitarist Brian May nog altijd dol op Bohemian Rhapsody 

Queen-gitarist Brian May is de grote hit Bohemian Rhapsody nog altijd niet zat. Het nummer werd veertig jaar geleden uitgebracht.

"Ik vind het helemaal niet erg dat mensen nog steeds over dat nummer willen praten", zegt May. "Ik ben er nog steeds dol op. Als ik het nummer op de radio hoor, dan zet ik het geluid harder. Maar ik ga niet meer helemaal los."

Lees het hele artikel

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie