Dit was het Entertainmentnieuws van woensdag

Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Katja Schuurman denkt dat samenwonen met vriend 'kwestie van tijd' is 

Katja Schuurman is zeer gelukkig met haar vriend Freek van Noortwijk. Ze denkt dat samenwonen een kwestie van tijd is.

Schuurman wil het rustig aan doen. "Ik moet dan eerst wel mijn dochter Sammie vertellen dat mama weer een relatie heeft", zegt de 40-jarige presentatrice. "Ze kent Freek al wel heel goed en ze is dol op hem. En Freek kan heel goed met Sammie opschieten."

Lees het hele artikel

Recensie: 'Spectre is de meest spectaculaire Bondfilm ooit'

Spectre grossiert in superlatieven: het is de langste, de duurste, de meest spectaculaire Bondfilm. Daniel Craig is weer in topvorm.

Bijna tien jaar terug trad Daniel Craig in Casino Royale (2006) aan als de zesde 007, na Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan. Craig, geboren in 1968, was de eerste Bond die jonger was dan de filmreeks (die in 1962 begon met Dr No) en vooraf was er de nodige kritiek te horen, onder meer dat hij te blond zou zijn - James Blond kopte een Britse krant.

Lees de volledige recensie

'Katy Perry voelt zich beschaamd door documentaire over ex'

Katy Perry heeft het gevoel voor schut te zijn gezet door haar ex-man Russell Brand. De acteur heeft in een documentaire flink uitgehaald naar zijn ex.

"Mensen denken bij mij nu aan datgene waar ik een hekel aan heb: een smakeloze, plastic, nietszeggende beroemdheid", aldus Brand in de documentaire die hem volgt voor, tijdens en na zijn scheiding van Perry.

Lees het hele artikel

Red Hot Chili Peppers naar Pinkpop 2016 

Red Hot Chili Peppers komt in 2016 naar Pinkpop. De Amerikaanse band is een van de drie hoofdacts van het festival.

Red Hot Chili Peppers stond in 2006 voor het laatst op Pinkpop. De band staat al sinds de jaren tachtig aan de top en is bekend van hits als Under the Bridge, Give it Away, Scar Tissue, Californication en Snow.

Lees het hele artikel

Ruud de Wild krijgt voor radiowerk Marconi Oeuvre Award 

Ruud de Wild heeft de Marconi Oeuvre Award uitgereikt gekregen voor zijn werk als radiodj.

"Ik ben er heel blij mee. Ik mis het medium radio nog elke dag", aldus De Wild in een reactie. De radiodj moest in april 2015 zijn baan bij Radio 538 verlaten, omdat zijn zendtijd werd overgenomen door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Lees het hele artikel

Justin Bieber vergelijkt zichzelf met Justin Timberlake 

Justin Bieber denkt dat zijn carrière in heel veel opzichten op die van Justin Timberlake lijkt. "Hij begon ooit bij 'N Sync en maakte ook muziek voor tieners."

"'N Sync maakte geweldige muziek, maar wel echt voor jonge mensen. Ik heb het gevoel dat hij gegroeid is en toen hij begon met SexyBack , dat hij toen iets vond wat uniek was. Hij maakte wat hij wilde en legde dat gevoel goed vast", aldus de 21-jarige zanger.

Lees het hele artikel

Johnny de Mol 'werkt hard en ontspant hard' 

Johnny de Mol merkt dat veel mensen aan hem vragen hoe het komt dat hij een feestbeest is en tegelijkertijd ook gevoelige televisieprogramma's maakt. De presentator vertelt dat hij hard werkt, maar ook goed ontspant.

"Moet je soms een kluizenaar zijn om mooie televisie te maken?", vraagt de 36-jarige De Mol zich af. "Ik werk echt heel hard, maar dan moet ik soms ook keihard ontspannen en lekker tot het gaatje gaan. Als ik het nog een keer moest doen, dan zou ik het precies hetzelfde doen."

Lees het hele artikel

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie