Tijdschrift Linda lanceert videokanaal gedreven door frustratie

Tijdschrift Linda heeft maandag een eigen videoplatform gelanceerd. Linda.tv moet als betaald online kanaal de frustratie van veel Linda-lezers over het internet wegnemen. "Het internet is groot, onoverzichtelijk en tijdrovend."

Dat meldt het tijdschrift in een persbericht.

"Veel dingen worden bij Linda geboren uit 'customer frustration'", zegt hoofdredacteur Jildou van der Bijl in het persbericht.

"Het internet is groot, onoverzichtelijk en tijdrovend. Wij denken met de selectie en eigen video's van LINDA.tv te voorzien in een behoefte van onze doelgroep, de leukste vrouwen van Nederland. We geloven daarbij niet in pre-rolls voor eigen content. We maken liever branded formats met adverteerders. Deze formats worden in samenwerking met LINDA.het bureau geproduceerd."

Geen tijd

Volgens Van der Bijl hebben vrouwen vaak geen tijd of een constante interesse om naar de dingen te kijken waar de volgende dag op het werk of elders over gepraat wordt.

Volgens haar biedt Linda.tv een platform "waar vrouwen in één oogopslag kunnen bekijken wat ze de avond daarvoor hebben gemist, op een moment dat het hen uitkomt". 

Halina Reijn

Via het kanaal kunnen gebruikers de actualiteit volgen, maar ook video's bekijken die aansluiten bij het tijdschrift. Bijvoorbeeld videoblogs van Rossana Kluivert en Halina Reijn.

Het videokanaal is toegankelijk middels een abonnement. Tot eind 2015 is het gratis te proberen. Daarna kost het 3,50 per maand. Abonnees van het tijdschrift betalen 10 euro voor een heel jaar.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie