Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Lieke van Lexmond merkte dat mannen haar succes niet aankonden 

Lieke van Lexmond heeft in het verleden gemerkt dat mannen niet goed met haar succes om konden gaan. "Ik heb zelf meegemaakt dat mannen zich erdoor overrompeld voelden dat ik het goed voor elkaar heb."

"Mij maakte het helemaal niets uit dat ik meer verdiende of een keer extra betaalde als we uit eten gingen, maar andersom was dat wel een puntje, sommige mannen voelen zich daardoor blijkbaar toch tekortschieten", besluit ze.

Lees het hele bericht

Nieuwe James Bond krijgt 5 sterren van Britse kranten

De Britse kranten zijn omver geblazen door de James Bond-film Spectre. De grote Britse kranten The Guardian en The Telegraph geven allebei vijf sterren: "Het is een 007-avontuur dat aan een delirium grenst."

Volgens The Guardian keert Bond-acteur Daniel Craig terug in een "ongelofelijk spannend, spectaculair, opera-achtig James Bond-avontuur dat aan een delirium grenst".

The Telegraph roemt regisseur Sam Mendes, die "op een flamboyante manier de James Bond-saga gebruikt om adembenemende actie met de klassieke 007-sfeer te combineren".

Lees het hele artikel

Amerikaanse Sesamstraat introduceert eerste personage met autisme 

De Amerikaanse Sesamstraat heeft sinds kort een personage met autisme. De makers van het programma willen meer aandacht generen voor kinderen met autisme.

Het autistische personage Julia wordt in de kinderserie geïntroduceerd aan onder andere Grover en Elmo. De makers hopen hiermee ervoor te zorgen dat kinderen tussen 2 en 5 jaar hun klasgenoten met autisme beter zullen begrijpen. 

Lees het hele bericht

Sam Smith is dankbaar voor zijn droefheid 

Sam Smith heeft altijd een bepaalde droefheid over zich heen gehad en vindt het helemaal niet erg dat mensen zijn muziek associëren met een gevoel van verdriet.

"Ik heb een fantastisch leven, maar ik denk dat ik geboren ben met een beetje droefheid in me", aldus de 23-jarige zanger, die hits scoorde met nummers alsStay With Me en Only One.

Lees het hele artikel

'Khloé Kardashian en Lamar Odom gaan niet scheiden' 

Khloé Kardashian en Lamar Odom hebben naar verluidt uiteindelijk toch besloten om niet te gaan scheiden.

Afgelopen woensdag heeft de advocaat van Kardashian de rechter gevraagd om de scheiding ongeldig te laten verklaren. De rechter heeft het verzoek vervolgens gehonoreerd. Odom ligt momenteel in het ziekenhuis in Los Angeles om te herstellen van wat waarschijnlijk een gevaarlijke cocktail van drank en drugs was. 

Lees het hele bericht