Ruim 1,7 miljoen mensen hebben woensdagavond gekeken naar het Champions League-duel PSV-VfL Wolfsburg, dat werd uitgezonden door SBS6. 

Alleen het Achtuurjournaal op NPO1 werd beter bekeken, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. De landskampioen verloor de wedstrijd in en tegen Wolfsburg met 2-0.

Op de documentaireserie Rondkomen in de Schilderswijk van RTL4 stemden 826.000 kijkers af. Dat is ruim twee keer zoveel dan de seizoensstart vorige week op RTL5.

RTL besloot daarop Rondkomen in de Schilderswijk terug te zetten op RTL4 waarop vorig jaar ook het eerste seizoen te zien was. De documentaireserie volgt het dagelijks leven van een aantal gezinnen rondom het Fakonahof in de Haagse Schilderswijk.

RTL5

Het programma Nederland in de auto moet voor de verhuizing plaatsmaken en is daarvoor naar RTL5 verhuisd, maar dit programma hield woensdag op RTL5 slechts 151.000 kijkers over van de 915.000 die vorige week naar de eerste aflevering op RTL4 hadden gezien.

Nederland in de auto is een tv-programma met beelden vanuit auto's dat de kijker alledaagse of vreemde verhalen van gewone mensen voorschotelt.