Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap. 

Rafael van der Vaart bevestigt nieuwe relatie

Rafael van der Vaart (32) heeft bevestigd een nieuwe relatie te hebben. "Ik zal niet ontkennen dat ik een vriendin heb, maar het is nog pril." De voetballer werd door de fotograaf van Story meerdere keren samen gezien met de 23-jarige Christie. 

"Ze is hier een aantal keren geweest en we hebben het leuk. Meer wil ik er niet over kwijt. Ik heb besloten niet meer naar buiten te treden met mijn privéleven. Daarvoor is er in het verleden te veel gebeurd", aldus van Der Vaart.

Lees het hele bericht

'Rammstein afsluiter Pinkpop-zaterdag 2016' 

De Duitse band Rammstein zal op 11 juni de zaterdag van het muziekfestival Pinkpop afsluiten. 

Pinkpop-baas Jan Smeets laat desgevraagd aan NU.nl weten dat de organisatie zeker wel ''bezig is met de band'', maar dat het optreden nog niet bevestigd is.

Lees het hele artikel

Bradley Cooper erg verbaasd over gebruik 'nepbaby' in American Sniper

Bradley Cooper kan zelf amper geloven dat hij en zijn collega's een nepbaby gebruikten in de film American Sniper.

Al vrij snel na het uitbrengen van de film ontdekten kijkers dat er een babypop in plaats van een echt kind werd gebruikt. De acteur vertelt zelf ook verbaasd te zijn geweest toen bleek dat hij met een pop ging werken. 

"Ik kon het zelf absoluut niet geloven", vertelt de 40-jarige acteur. "Ik kon het gewoon niet geloven dat we een plastic baby gebruikten."

Lees het hele bericht

Modebedrijf Danie Bles is failliet

Het modebedrijf van styliste Danie Bles is failliet. De styliste moet na drie jaar "haar droom" opgeven. 

"Het is mij niet gelukt een merk te bouwen met het juiste fundament. De markt is heel moeilijk", aldus de styliste, die drie jaar geleden het modemerk ByDanie startte. De webshop van het modemerk is inmiddels uit de lucht. 

Lees het hele artikel

Migrantenfilmpje Zondag met Lubach naar buitenland

De ironische reclamespot van het programma Zondag met Lubach, waarin Nederland vluchtelingen doorverwijst naar Denemarken, gaat naar het buitenland. Onder meer de Deense publieke zender TV2 en de Russische staatstelevisie hebben het filmpje opgevraagd om het in een uitzending te laten zien. 

Het spotje was een reactie van Lubach op de ontmoedigende advertenties die Denemarken in kranten in het Midden-Oosten heeft geplaatst.

Lees het hele bericht