Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Yolanthe Sneijder-Cabau toont baby Xess Xava 

Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hebben de eerste foto van hun zoontje Xess Xava getoond.

Xess Xava Sneijder is op 15 oktober om 21.23 uur geboren in Istanbul en weegt 3590 gram.

Lees het hele bericht

'Martine Bijl niet te horen als voice-over in finale Heel Holland Bakt'

Martine Bijl heeft, doordat zij is getroffen door een hersenbloeding, niet meer de laatste voice-overs van Heel Holland Bakt kunnen inspreken. De presentatrice is daardoor niet te horen in de finale van het programma.

De presentatrice heeft het hele seizoen nog kunnen inspreken, maar de montage voor de finale was nog niet klaar. Jurylid Janny van der Heijden heeft de voice-overs daarom ingesproken voor de laatste aflevering van het derde seizoen.

Lees het hele artikel

'Charlize Theron wilde rol in Paul Verhoevens Showgirls'

Charlize Theron heeft jaren geleden auditie gedaan voor een rol in Paul Verhoevens Showgirls, maar kreeg de rol niet omdat ze te onbekend was. "Ik wil haar daarmee feliciteren, want anders had ze twintig ellendige jaren gehad."

Elizabeth Berkley, die uiteindelijk de hoofdrol speelde in de film die tot een van de slechtste ooit werd benoemd, zag volgens de regisseur haar carrière instorten na haar deelname aan Showgirls.

"Showgirls ruïneerde haar carrière. Als iemand daar de schuld van moet krijgen, zou ik het moeten zijn. Ik dacht dat het interessant was iemand zo te portretteren." 

Lees het hele bericht

3FM viert vijftigjarige bestaan in Paradiso 

Met diverse optredens viert NPO 3FM maandagavond zijn vijftigjarige bestaan in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Onder anderen Douwe Bob, Jett Rebel, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig komen optreden op het feestje van de publieke popzender.

3FM viert deze maand het vijftigjarig bestaan. Dat begon al op 1 oktober, toen de dj's vier dagen lang radio maakten vanaf forteiland Pampus.

Lees het hele artikel

Sander Lantinga wordt weer vader 

Sander Lantinga wordt binnenkort weer vader. De radio-dj en zijn vrouw Tessel van der Lugt verwachten hun tweede kindje.

Lees het hele bericht