Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Amerikaanse Playboy stopt met bekende naaktfoto's 

De Amerikaanse Playboy gaat stoppen met het publiceren van de bekende foto's van volledig naakte vrouwen. Volgens de uitgever zijn die achterhaald, omdat naaktfoto's op internet alom aanwezig zijn.

Het verdwijnen van de foto's hoort bij de nieuwe vormgeving van het tijdschrift. Er zullen nog steeds vrouwen in provocerende poses te zien zijn in het blad, maar dan wel met kleding aan.

De Nederlandse Playboy blijft wel foto's van naakte vrouwen publiceren. "Maak je geen zorgen, het blijft gewoon zoals het was", aldus hoofdredacteur Maarten Bloem.

Lees het hele artikel

Wendy van Dijk overweegt juridische stappen na 'coke-berichtgeving' 

Wendy van Dijk overweegt juridische stappen tegen Quote te ondernemen. Het blad schreef in zijn roddelrubriek over een vermeende cocaïneverslaving van Van Dijk en haar tijd in een ontwenningskliniek.

"Dat her en der werd gefluisterd dat Wendy van Dijk een cocaïneverslaving zou hebben, hadden we vermoedelijk al eens gemeld. Nog niet dat ze inmiddels weer clean zou zijn", schrijft Quote in de rubriek AchterQlap. 

Lees het hele artikel

Sophie Hilbrand wil toch niet aan de botox

BNN-presentatrice Sophie Hilbrand is niet van plan om naar de plastische chirurg te gaan. Dat is haar conclusie na de zoektocht die zij de afgelopen weken verrichtte in het programma Sophie in de kreukels.

"Ik heb zelden zo veel reacties gehad op een programma", vertelt Hilbrand. "De vraag houdt blijkbaar ontzettend veel mensen bezig. Iedereen weet wat de mogelijkheden zijn, maar veel mensen twijfelen of ze daar in mee moeten gaan."

Lees het hele artikel

Reclame Code Commissie krijgt klachten over spotje Popoz

De Reclame Code Commissie heeft klachten gekregen over de reclame voor Popoz. De trailer zou te grof zijn. 

Producent NL Film en distributeur Dutch FilmWorks hebben een brief ontvangen, waarin hen wordt gevraagd uitleg te geven over de keuze van de reclame.

Lees het hele artikel

Weggevlogen ekster zet theatertour Ellen ten Damme op het spel 

Ellen ten Damme is haar ekster Arie kwijt. 'Arie L Ekster' vloog dinsdag weg tijdens haar bezoek aan De Maaspoort in Venlo, meldt het Limburgse theater. Het is noodzaak dat hij wordt gevonden, anders kan de tour niet doorgaan.

Ten Damme trad dinsdag op in Venlo als onderdeel van de theatertour. Arie vloog weg tijdens de opname van een promotiefilmpje.

Lees het hele artikel

Yfke Sturm herinnert zich niets van ongeluk 

Topmodel Yfke Sturm kan zich niets meer van het surfongeluk van begin september herinneren. 

"Het had heel anders kunnen aflopen. Artsen in Londen zeggen ook: 'Je hebt geluk gehad dat de plank je niet twee of drie millimeter hoger of lager heeft geraakt'. Het is een wonder", zegt Sturm.

Lees het hele artikel

'Emilia Clarke meest aantrekkelijke vrouw van 2015' 

Emilia Clarke is door Esquire uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke vrouw van 2015. 

De Game of Thrones-actrice is volgens het blad namelijk mooi in balans: 'Vriendelijk en fel. Zusje en moordenaar. Filmster en buurmeisje'.

Lees het hele artikel