Carlo Boszhard was zondagavond na vijftien jaar zonder zijn vaste presenteercollega Irene Moors op RTL 4 te zien en is blij met haar oordeel over Carlo's TV Café: "Irene was trots. Dat is geweldig."

Carlo's TV Café trok gisteren ruim 680.00 kijkers. "Daar ben ik heel blij mee, wat dacht je!", zegt Boszhard in een reactie tegen NU.nl.

"Ik mag blij zijn met deze cijfers en dat ben ik ook. Ik hoop nog te groeien, maar dat heeft met heel veel andere dingen te maken. Ik ben heel gelukkig met hoe het programma nu staat. Het is wat ik voor ogen had. Je kunt natuurlijk altijd nog schaven en bouwen."

Moeder

Boszhard stelt bovendien opgetogen te zijn met de reacties die hij ontvangen heeft. Vooral met de respons die hij kreeg op het onderdeel dat hij samen met zijn moeder uitvoerde.

"Iedereen had het over mijn moeder, dat is wel een heel gekke gewaarwording. Ze zat ook apetrots op haar stoel toen ik thuis kwam."

Maar de belangrijkste reactie kwam uit de mond van Irene Moors, met wie Boszhard de afgelopen vijftien jaar samen de zondagmiddag vulde.

"Irenes recensie, zo noemen wij dat tegenover elkaar, was de belangrijkste. Hoe ze het precies vond moet ze zelf vertellen, maar ze was in ieder geval trots. Dat is geweldig."