Sander Lantinga moest de eerste editie van het live evenement 538 Live XXL zaterdag aan zich voorbij laten gaan. De 538-dj zit met zijn been in het gips en werd vervangen door presentator Wilfred Genee, die Lantinga's plek naast Coen Swijnenberg innam.

Genee deed het volgens Coen Swijnenberg erg goed. "Mooi om 538 Live XXL mee te maken. Grote dank aan Wilfred Genee die de plek van Sander vakkundig opvulde", twitterde Swijnenberg.

Lantinga brak zijn been tijdens een partijtje zaalvoetbal, liet hij weten via Instagram. "Zaalvoetbal + krak = gebroken", schreef de 39-jarige dj bij een foto van zijn been in gips.

Radiostudio

Met Coen Swijnenberg presenteert Lantinga al jaren de Coen en Sander Show. Dit jaar stapten de twee over van 3FM naar 538, waar ze sinds half augustus te horen zijn met hun populaire middagprogramma.

Tijdens 538 Live XXL traden dit jaar onder anderen John Newman, Adam Lambert en Miss Montreal op. De Ziggo Dome werd omgebouwd tot radiostudio van waar de grootste live radioshow van het jaar werd gepresenteerd.