Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Viola Holt kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 50Plus 

Viola Holt staat op de kandidatenlijst van 50Plus voor de gemeenteraadsverkiezingen in november. De presentatrice is lijstduwer voor de gemeente Gooise Meren. 

"Welkom terug, Viola Holt", twittert Henk Krol zondagmiddag.

Op de website van 50Plus wordt Holt voorgesteld. "Ik kom uit een gezin waarin de politiek altijd een belangrijke rol speelde", vertelt de 66-jarige oud-presentatrice.

Lees het artikel

Junkie XL componeert muziek voor Marvelfilm Deadpool 

De Nederlandse componist Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, gaat de soundtrack maken voor de nieuwe superheldenfilm Deadpool. 

Dat laat de muzikant weten via Twitter.

De film gaat begin volgend jaar in première en vertelt over een high-tech huursoldaat die bekend staat om zijn zwarte humor en bijdehante opmerkingen.

Lees het artikel

Janet: de jongste Jackson aast op een comeback

Na een afwezigheid van ruim zeven jaar keert de jongste telg uit de bekendste Jackson-familie terug met een nieuw album. Maar wordt het een grootse comeback?

Voor de meest recente hit van zangeres Janet Jackson in Nederland moeten we elf jaar terug in de tijd. Dan komen we net buiten de top 20 van de Mega Top 50 uit bij de single All Nite (Don’t Stop), dat alleen bij de fans nog een belletje doet rinkelen.

Lees het artikel

Acteur Justin Theroux verwerpt kritiek op The Leftovers 

Acteur Justin Theroux is het niet eens met de kritiek op de serie The leftovers, die te veel vragen zou oproepen en waarin niet altijd verklaringen worden gegeven. 

"Dat het frustrerend is, snap ik wel", zegt de acteur in een dubbelinterview met mede-hoofdrolspeler Carrie Coon tegen NU.nl in Los Angeles.

Lees het artikel

Riff Raff verdedigt drank- en drugsgebruik Justin Bieber 

Dat Justin Bieber donderdag tijdens een optreden in Nieuw-Zeeland sterke drank dronk en een joint rookte, zegt volgens rapper Riff Raff niets over de zanger. 

De artiest, een goede vriend van Justin, noemt het een eenmalige uitspatting.

De beelden van het drank- en drugsgebruik van Bieber werden veelbekeken. Het Canadese tieneridool had juist in diverse interviews aangegeven dat hij zijn leven heeft gebeterd. Wilde feesten met drank en drugs zouden tot het verleden behoren. "Ik wil graag de controle over mezelf houden", zei hij onder meer.

Lees het artikel