Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Tweeling Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans geboren 

Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn opnieuw ouders geworden. De actrice is woensdag bevallen van twee zoons.

De twee jongetjes heten Kees en Boris. "Iedereen is heel blij en ze zijn gezond", aldus een woordvoerder van het stel. Van Doesburgh en Schuurmans lieten in mei weten een tweeling te verwachten.

Lees het hele artikel

Filmrecensie: The Martian geeft kijkers wat ze willen

"Mars will come to fear my botany powers!" Matt Damon voert een komische one man show op in The Martian.

Tijdens een ruimte-expeditie op de planeet Mars wordt de bemanning van bevelhebber Melissa Lewis (Jessica Chastain) overvallen door een ontzaglijke storm. Ruimtebotanist Mark Watney (Matt Damon) raakt in de chaos zijn medebemanningsleden kwijt en wordt voor dood achtergelaten op de rode woestijnplaneet.

Lees de volledige recensie

Henny Vrienten gaat muziek maken 'tot de laatste snik

Vorig jaar verscheen het eerste soloalbum van Henny Vrienten in 23 jaar. Nog geen jaar later presenteert de ex-Doe Maar zanger het volgende soloalbum: "Ik ga tot mijn laatste snik door, of je het leuk vindt of niet."

In 2014 verscheen Vrientens soloalbum En Toch. Tijdens de daaropvolgende albumtoer ontstonden zoveel nieuwe liedjes in het hoofd van de Brabander, dat hij besloot een drieluik te maken. Het tweede deel Alles is Anders is afgelopen september verschenen.

Lees het volledige interview

Kim Kardashian wist niet van plannen presidentschap Kanye West 

Kim Kardashian had geen idee dat haar echtgenoot Kanye West zich kandidaat wilde stellen voor het presidentschap. De realityster zegt er op hetzelfde moment achter te zijn gekomen als de rest van de wereld.

"Ik wist er niets van af. Het was ook nieuws voor mij", aldus Kardashian, die haar echtgenoot tijdens de MTV VMA's hoorde vertellen zich kandidaat te willen stellen voor het presidentschap in 2020.

Lees het hele artikel

Yes-R wordt voor tweede keer vader 

Yes-R wordt binnenkort opnieuw vader. De vriendin van de rapper is in verwachting van een meisje.

"Ok! Wij konden het niet langer voor ons houden en zijn dolgelukkig met het nieuws dat we een meisje verwachten", aldus Yes-R, bij een foto van een echo.

Lees het hele artikel

Jeroen van Koningsbrugge vertrekt voor halfjaar naar Los Angeles 

Jeroen van Koningsbrugge is van plan een halfjaar met zijn gezin in de Verenigde Staten te gaan wonen. De acteur en presentator gaat met een 'sabbatical' en vertrekt daarvoor naar Los Angeles.

Van Koningsbrugge zegt wat 'quality time' te willen met zijn gezin en daar niet aan toe te komen in Nederland. De acteur heeft daarom zijn agenda helemaal leeggemaakt om in de VS tot rust te komen.

Lees het hele artikel

Vrije tijd 'heilig' voor GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver 

Jesse Klaver maakt lange dagen als fractievoorzitter voor GroenLinks. Zijn vrije tijd is hem daarom "heilig". "Op een ideale vrije dag ga ik met mijn zoon van twee op stap."

"Dan fietsen we de duinen in of we gaan naar de haven, bootjes kijken. Terwijl we fietsen vertelt hij me alles wat hij ziet, héle verhalen krijg ik te horen. Ik word zo blij van hem", aldus Klaver over zijn zoon.

Lees het hele artikel