Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Matt Damon vindt acteurs die privéleven 'een mysterie houden' beter 

Matt Damon pleit ervoor dat acteurs wat geheimzinniger worden over hun privélevens. De acteur denkt dat hij en zijn collega's sterker overkomen als mensen weinig weten over de thuissituatie.

Dat maakt hij duidelijk aan Ellen DeGeneres na een controverse over eerdere uitspraken.

Lees het artikel

Myrna Goossen krijgt eigen talkshow bij RTL4 

Myrna Goossen keert vanaf dinsdag 6 oktober wekelijks terug bij RTL 4. De presentatrice krijgt haar eigen talkshow.

Dat meldt de redactie van het programma, Myrna Plus, dinsdag.

Elke week ontvangt de presentatrice een bekende Nederlander als hoofdgast en praat met hem of haar en vaste deskundigen over lifestyle, reizen, gezondheid, voeding, geld en wonen.

Lees het artikel

BNN komt met opvolger De Lama's 

BNN werkt aan een vervolg op De Lama's. De succesvolle improvisatieshow van de omroep wordt in november opgevolgd door het programma Alpacas.

Dat maakt de omroep dinsdag bekend in een persbericht.

Zes onbekende komieken gaan onder begeleiding van Sophie Hilbrand improviseren op suggesties van het publiek. Volgens de omroep is er het afgelopen jaar hard gewerkt om de zes leden klaar te stomen voor de shows. 

Lees het artikel

Patricia Paay is weer verliefd 

Patricia Paay is weer gelukkig in de liefde. De 66-jarige zangeres laat weten de liefde te hebben gevonden in een 26-jarige automonteur. 

"Niemand heeft toekomst, maar wij hebben het ontzettend fijn en houden van elkaar", laat Paay weten aan RTL Boulevard. 

Lees het artikel

Ex-vriendin Jim Carrey overleden 

De ex-vriendin van acteur Jim Carrey is volgens TMZ overleden. De Ierse Cathriona White werd maandagavond gevonden. 

De 30-jarige White zou zelfmoord hebben gepleegd, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite. Een woordvoerder van de politie kan aan de Britse krant The Independent de doodsoorzaak nog niet bevestigen. Wel dat White thuis werd gevonden. 

Lees het artikel

Armin van Buuren wereldwijd gevaarlijkste artiest in zoekmachines

Nederlandse dj Armin van Buuren is de gevaarlijkste artiest om online op te zoeken. Gebruikers lopen bij een zoekopdracht naar hem het grootste risico om websites met virussen en malware te bezoeken

Dat blijkt uit een ranglijst van Intel Security, waarin de meest gevaarlijke artiesten in zoekmachines op een rij zijn gezet. 

Lees het artikel