Frank Masmeijer hoopt, als de zaak waarin hij verdacht wordt voorbij is, weer aan de slag te kunnen als presentator. De Nederlander wordt in België verdacht van betrokkenheid bij drugssmokkel.

"Als alles achter de rug is hoop ik dat er een tv-zender is die het aandurft om te zeggen: die Masmeijer vroeger, zo slecht was dat niet", aldus de oud-presentator in een interview met De Telegraaf.

"En dat ik op een dag weer een mooi programma krijg dat oude tijden doet herleven!"

Masmeijer zat sinds oktober 2014 vast op verdenking van smokkel van cocaïne via de haven van Antwerpen. De 476 kilo drugs zouden verstopt hebben gezeten tussen bananen uit Zuid-Amerika. Na acht maanden in voorarrest, mocht de presentator in juli weer naar huis.

Boos

Masmeijer houdt in het interview met De Telegraaf vol dat hij onschuldig is. Voor zijn gezin vindt hij het het ergste.

"Ik heb het advies gekregen om zeker niet boos te zijn omdat we sommige mensen nog nodig hebben om tot een goed resultaat te komen. Maar van binnen kook ik. Mijn dochter die een prachtige baan heeft en een prima salaris, maar door de ING-bank een creditcard wordt geweigerd omdat ze eerst maar eens willen zien wat er bij die Masmeijers allemaal aan de hand is. Sandra die voor me door het vuur is gegaan, maar tegen muren aanliep. Ja, natuurlijk ben ik boos om wat ik mijn gezin heb aangedaan."

"Het komt wel door mij, die hele situatie. En daar worden ze op bekeken en op afgerekend en daar worden ze niet vrolijker van."