Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Lewis Hamilton (30) gezien met Kendall Jenner (19)

Formule 1-coureur Lewis Hamilton (30) is weer gezien met Kendall Jenner (19). Volgens meerdere Amerikaanse media zouden de twee weleens een oogje op elkaar kunnen hebben.

"Kendall en Lewis zijn niet officieel samen, maar de kans is zeker aanwezig dat ze ervoor gaan", zo weet een bron te melden. "De bal ligt bij Lewis."

Lees het artikel

Damon Albarn noemt nieuwe muziek Adele 'middelmatig' 

Damon Albarn heeft meegewerkt aan het nieuwe album van Adele. Hij is echter niet onder de indruk van haar werk en noemt haar nieuwe muziek "middelmatig". 

"Adele vroeg me om haar te helpen met haar nieuwe album. Ik weet niet echt waarom, want ik ben geen producer. Ik weet ook niet of ze wat van mijn dingen gaat gebruiken", aldus Albarn. 

Lees het artikel

Lionel Messi (28) voor tweede keer vader 

Lionel Messi en zijn partner Antonella Roccuzzo (27) hebben vrijdag een tweede zoontje gekregen.

De voetballer noemt zijn zoon Mateo Messi, zo meldt zijn broer op Twitter, al meldden Spaanse kranten eerder dat hij Benjamin zou heten.

Lees het artikel

Chris Brown krijgt gedeelde voogdij over dochter in rechtszaak 

Chris Brown heeft de gedeelde voogdij over zijn dochter Royalty gekregen. De rechtszaak is een overwinning voor Brown. De moeder van zijn kind, Nia Guzman, wilde de volledige voogdij over hun dochter. 

Daarnaast heeft de rechter Guzman verboden om zich negatief over Brown uit te laten op sociale media.

Lees het artikel

'Harry Styles in Absolutely Fabulous-film' 

Harry Styles zal te zien zijn in de film Absolutely Fabulous. Tenminste, als het aan schrijver Jennifer Saunders ligt. Saunders, die de rol van Edina speelt in de verfilming van de gelijknamige hitserie uit de jaren negentig, zou een 'hipster'-publiek willen trekken door de One Direction-zanger een rol te geven.

Lees het artikel

Ben Foster gebruikte doping als voorbereiding rol Lance Armstrong 

Ben Foster heeft doping gebruikt ter voorbereiding voor zijn rol als Lance Armstrong in de film The Program

"Voor mijn voorbereiding was het belangrijk dat ik de werking van doping ervaarde", vertelt Foster. Hij zegt erg geschrokken te zijn van de drugs.

Lees het artikel