Het VPRO-project Super Stream Me, waarin Tim den Besten en Nicolaas Veul drie weken lang hun dagelijks leven wilden filmen, is eerder afgebroken dan gepland. Den Besten en Veul hebben samen besloten om te stoppen.

"Dit is het moment. Het is klaar", aldus Veul. "Bijzonder raar dat jullie allemaal gekeken hebben, maar zonder jullie was het experiment er ook niet. Dank jullie wel."

Nadat de twee een buiging maakten, werden de camera's uitgezet. Vanaf 4 november zijn de uitwerkingen van het experiment in een documentaireserie te zien. 

Grens

Veul liet donderdagochtend al weten dat het einde in zicht was. "De koek is op. We voelen aan alle kanten dat de grens is bereikt."

Den Besten liet op 9 september al blijken eigenlijk geen kracht meer te hebben zich nog verder bloot te stellen aan de camera en liet zijn camera achter. 

Live

Den Besten en Veul filmden sinds 26 augustus 24 uur lang hun dagelijks leven met een camera. Het duo zou bijna drie weken lang gefilmd worden, maar het werden 15 dagen, 1 uur en 23 minuten. De opnames werden live uitgezonden via een website van de VPRO.

Het doel was te onderzoeken hoe het voelt om als mens geen privacy meer te hebben. Voor Den Besten werd de zoektocht naar de uitkomst ook het einde van het experiment.

Kijkers konden tijdens de registratie onder meer zien hoe Veul en Den Besten hun persoonlijke beslommeringen met een psycholoog bespraken.