Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Presentator Joost Prinsen is 'zo gezond als een vis'

De Telegraaf schreef eerder vandaag dat omroepbaas Jan Slagter zei dat Prinsen ziek is. Om die reden zou hij definitief niet terugkomen als presentator van Met het mes op tafel.

Dat blijkt echter helemaal niet waar te zijn, zo geeft Prinsen aan. "Ik begrijp niet dat hij zegt dat ik ziek ben. Ik ben in geen tijden ziek geweest en nu ook niet'', aldus de 73-jarige Prinsen. "Maandag ga ik repeteren voor een serie van veertig theatervoorstellingen. Het zou heel vervelend zijn als mensen denken dat ik ziek ben."

Lees hier het artikel

Schrijfster Carry Slee noemt zichzelf 'een industrietje'

Schrijfster Carry Slee noemt zichzelf "een industrietje". "Mensen zijn afhankelijk van me. Iedereen rekent erop dat het volgende boek ook wel weer een succes zal worden.” 

Twee jaar geleden schreef Slee een boek voor volwassenen. Ze moest het schrijven, zegt ze. "Het was altijd: nog een boek en nog een boek. Ik kon niet meer. Niet nog een kinderboek. Ik dacht: nu ga ik schrijven wat ik zelf wil, ook al leest niemand het. Iets totaal anders."

Lees hier het artikel

Paul de Leeuw verloor twaalf kilo door nieuw dieet

Paul de Leeuw houdt zich sinds mei aan een nieuw dieet en dat werkt. De presentator is al twaalf kilo afgevallen. 

"Ik krijg al een paar jaar van mijn arts en de fysio het advies om af te vallen vanwege mijn jicht (een reumatische aandoening) en maagzuurklachten", aldus De Leeuw. De knop ging niet om, totdat hij een Duitse arts ontmoette die op basis van bloedonderzoek bepaalde wat de presentator wel of niet moest eten.

Lees hier het artikel

'Streng drugsbeleid op Pukkelpop geen groot succes'

De nultolerantie van het Limburgse parket tegenover drugsgebruik op Pukkelpop was geen groot succes. De bedoeling was om festivalgangers die betrapt werden op drugs meteen een schikking te laten betalen via Bancontact, maar het betaalsysteem deed het niet.

Ook de bussen waarin festivalgangers aan de ingang van het festivalterrein hun drugs anoniem konden deponeren, waren geen onverdeeld succes. Zo werden er amper vier xtc-pillen en 13 gram marihuana in achtergelaten.

Lees hier het artikel

Boer Tom hoeft eigenlijk niet op televisie

Boer Tom zet na Boer zoekt Vrouw zijn televisiecarrière vanaf zaterdag voort als tuinman in Eigen Huis & Tuin, maar is nog niet bezig met hoe en of hij daarnaast op televisie verschijnt. "Ik hoef ook eigenlijk helemaal niet op tv."

"Na Boer Zoekt Vrouw ben ik niet bezig geweest met hoe ik weer op televisie zou verschijnen. Eigen Huis & Tuin kwam echt per toeval op mijn pad. En nee, ik denk niet al na over hoe ik dan mijn carrière kan voortzetten. Ik heb al werk", aldus Groot, die zijn eigen tulpenkwekerij heeft.

Lees hier het artikel