Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Jack van Gelder loopt boos weg bij uitzwaai-uitzending 

Jack van Gelder is vrijdag boos weggelopen bij zijn eigen uitzwaai-uitzending op Radio 1.

Paul de Leeuw luisterde naar de uitzending en schreef op Twitter dat hij zich eraan stoorde dat twee "zure mannen zeggen dat Jack overdreven is en dat ze er niet van houden", aldus De Leeuw.  Van Gelder, die in de gang aan het wachten was, vroeg vervolgens aan hem of hij misschien "gewoon moet weggaan."

Lees het hele artikel

K3 vindt jongen als groepslid 'niet kloppen'

K3 begint vrijdagavond met de zoektocht naar de drie nieuwe leden van de populaire meidengroep. Bij de audities voor het programma K3 Zoekt K3 waren jongens niet welkom, omdat de K3-leden een jongen in de groep niet vinden kloppen.

Bij de vorige zoektocht K2 Zoekt K3, waar Huisman tot winnares werd verkozen, werden jongens wel als kandidaten toegelaten. "We wilden ons laten verrassen, maar al snel zagen we dat het niet klopte", vertelt Verbeke. "Een jongen bij twee meisjes is iets heel anders. We willen K3 graag behouden."

Lees het interview

Yfke Sturm zal 'volledig herstellen' na ongeluk

Yfke Sturm is volgens haar vader niet in levensgevaar. Een woordvoerder van de familie bevestigt dat nogmaals. Het Nederlandse model belandde donderdag in het ziekenhuis in Italië nadat ze gewond raakte bij een ongeluk in het water.

Wilfred Sturm vertelt aan de Telegraaf dat zijn dochter inderdaad in het ziekenhuis ligt en "in een roesje wordt gehouden". Italiaanse media schreven donderdagavond dat het topmodel in comateuze toestand in een ziekenhuis in Napels lag.

Lees het hele artikel

Filmrecensie: Dheepan is een indrukwekkend en actueel meesterwerk

De winnaar van de Gouden Palm op het filmfestival in Cannes dit jaar, is een indrukwekkend en actueel meesterwerk.

Wat er zo goed is aan Dheepan, in een paar woorden? Regisseur Jacques Audiard doet je al heel snel vergeten dat je naar een film zit kijken, een constructie, en laat het je allemaal meebeleven. Hij geeft je drie personages om van te houden, een situatie die zindert van de spanning en een verhaal dat voortdurend verrast.

Lees de volledige recensie

'Ben Affleck en Jennifer Garner nog steeds in huwelijkstherapie'

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn donderdagmiddag (plaatselijke tijd) gefotografeerd nadat ze bij hun huwelijkstherapeut vandaan kwamen. De twee hopen met therapie hun huwelijk netjes te kunnen afsluiten.

Volgens ooggetuigen leken de twee op hun gemak na de twee uurdurende sessie, wat er volgens hen op zou kunnen wijzen dat de therapie helpt. Enkele weken geleden werd het voormalig koppel nog beschreven als "koud en kil" tijdens een bezoek aan een pretpark.

Lees het hele artikel

Anouk brengt ode aan 'grote liefde'

Anouk heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het is volgens haarzelf een ode aan haar grote liefde, haar vriend Dominique Schemmekens.

Het liedje heet Dominique, vernoemd naar haar vriend. De zangeres heeft inmiddels al een voorproefje van het nummer op Youtube gezet. Het is de bedoeling dat Dominique op 11 september verschijnt.

Lees het hele artikel

Netflix vond Top Gear-trio het geld niet waard

Netflix heeft overwogen om de Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May te strikken, maar vond het uiteindelijk het geld niet waard.

Netflix heeft in het verleden wel afleveringen van het Britse autoprogramma aangeboden. "We hebben daardoor een beetje een idee van hoe populair het programma zou kunnen worden als we de mannen gingen strikken", vertelt Hunt. "Het was echter het geld niet waard."

Lees het hele artikel

Gerard Joling denkt dat het misschien tijd is voor nieuwe Topper

Gerard Joling denkt dat het tijd is dat een lid van De Toppers vervangen wordt door een nieuwe Topper.

De gelegenheidsformatie van de drie zangers René Froger, Jeroen van der Boom en Joling is volgens de zanger aan verfrissing toe. "Misschien is het tijd dat er eentje vervangen wordt, al ga ik geen namen noemen", aldus Joling.

Lees het hele artikel