Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Gordon heeft weer contact met broers en zussen

Gordon heeft het contact hersteld met zijn zeven broers en zussen.

Gordon en zijn broers en zussen hadden enige tijd geen contact meer met elkaar, maar dat had volgens hem geen specifieke reden. "Weet je wat het is? Echt ruzie is er nooit geweest."

Lees het hele artikel

Naaktfoto's 20-jarige Angelina Jolie te koop 

Een galerie verkoopt een zeldzame serie zwart-wit foto's van een naakte 20-jarige Angelina Jolie. 

De kunstzinnige foto's werden in 1995 genomen door fotograaf Kate Garner. Op een van de foto's verbergt een bleke Jolie haar lichaam achter haar blote benen terwijl ze in de lens staart. De foto's zijn te koop voor 1.800 pond (2.400 euro).

Lees het hele artikel

Frits Sissing kreeg geen presentatietips voor Tussen Kunst & Kitsch 

Frits Sissing heeft geen tips gekregen van Nelleke van der Krogt voor de presentatie van Tussen Kunst & Kitsch. "Ze gaf bewust geen adviezen. Ze wilde me niet voor de voeten lopen."

Sissing neemt de presentatie na bijna dertien jaar van Van der Krogt over. Dat het programma al zo lang mee gaat zorgt voor extra druk voor de presentator.

Lees het hele artikel

Amersfoort locatie voor volgende The Passion 

De zesde editie van The Passion zal komend jaar op 24 maart in Amersfoort worden opgevoerd.

De moderne uitvoering van het lijdensverhaal van Jezus landt daarmee in de provincie Utrecht. Dat maken de omroepen EO en KRO/NCRV woensdag bekend.

Lees het hele artikel

Boekrecensie: 3,5 sterren voor omstreden vervolg Millennium-trilogie 

De Millennium-trilogie van wijlen Stieg Larsson was een monstersucces, en heeft in de vorm van Wat ons niet zal doden een omstreden vervolg gekregen.

Stieg Larsson overleed onverwachts in 2004, en hij heeft niet meer meegemaakt dat zijn werk een overdonderend succes werd. In maart dit jaar stond de teller op 80 miljoen verkochte exemplaren. Kassa, dachten zijn erfgenamen.

Lees de recensie

'Boete voor actrice Mischa Barton om terugtrekken uit film' 

Mischa Barton heeft een boete gekregen. De actrice besloot zich op het laatste moment terug te trekken uit een film, maar het voorschot dat ze daarvoor had gekregen zou ze niet terug willen geven. De filmmaatschappij is ontstemd.

Barton zou een boete hebben gekregen van 1060 dollar (943 euro), die moet binnen dertig dagen worden overgemaakt.

Lees het hele artikel

Herman van Veen exposeert nieuwe schilderijen

Herman van Veen gaat zijn nieuwe schilderijen exposeren in de culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen.

Voor de tentoonstelling heeft de zanger, schrijver en muzikant nieuwe schilderijen gemaakt, waarin hij zich baseert op de zee. Ook heeft Van Veen een boek over zijn schilderkunsten geschreven.

Lees het hele artikel

Taylor Swift onder vuur wegens 'racistische' muziekvideo

Verschillende Amerikaanse media zijn boos op Taylor Swifts nieuwste muziekvideo van het nummer Wildest Dreams. Volgens sommige websites is de videoclip zelfs racistisch.

De videoclip is opgenomen in Afrika en vertelt het verhaal over twee acteurs in de jaren vijftig, die een relatie met elkaar hebben. De twee worden gespeeld door Swift en acteur Scott Eastwood. De media zijn voornamelijk boos omdat er geen donkere mensen in de videoclip voorkomen.

Lees het hele artikel