Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Humberto Tan vindt televisiecarrière voor dochter Julia geen probleem 

Humberto Tan heeft er geen probleem mee als zijn dochter Julia (15) in zijn voetsporen treedt en kiest voor een carrière in de showbusiness.

"Ze is jong, dus de keuze is nog niet aan de orde, maar als ze uiteindelijk kiest voor de showbusiness, vind ik dat goed", zegt Tan. Hij is niet bang voor de effecten van een hoge werkdruk op zijn dochter. "Dat is niet alleen in de entertainmentwereld zo. Welk werkveld je ook kiest, je moet bereid zijn om kei- en keihard te werken als je iets wilt bereiken."

Lees het hele artikel

1,5 miljoen zien nieuwe show Ruben Nicolai en Tijl Beckand 

Bijna 1,5 miljoen mensen hebben vrijdagavond naar de eerste uitzending van Professor Nicolai en dr. Beckand gekeken. 

Het programma van Tijl Beckand en Ruben Nicolai, die met deze show hun debuut maken bij RTL4, staat met deze cijfers op de derde plek in de lijst van best bekeken programma's van de vrijdag.

Lees het hele artikel

Axl Rose en Slash begraven strijdbijl dankzij Limp Bizkit 

Axl Rose en Slash van de legendarische rockband Guns 'N Roses hebben onlangs na jaren de strijdbijl begraven. Volgens Limp Bizkit-frontman Fred Durst is zijn eigen band verantwoordelijk voor de verzoening.

De zanger trad vrijdagavond op tijdens het Leeds en Reading Festival en volgens NME speelde Limp Bizkit een cover van Sweet Child O'Mine, een van de grootste hits van Guns 'N Roses.

Lees het hele artikel

Hockeyster Ellen Hoog kan niet zonder film The Notebook 

Hockeyster Ellen Hoog heeft de film The Notebook inmiddels al ruim vijftig keer gekeken, om zo optimaal voor te bereiden voor een belangrijk toernooi.

Het kijken van The Notebook begon tijdens het EK in 2005. Dat deed de 29-jarige hockeyster met haar collega Naomi van As. Wat volgde was een geweldige halve finale, met Hoog en Van As als de besten van het team. "We zeiden tegen elkaar: dat komt door The Notebook", zegt Hoog.

Lees het hele artikel

Tila Tequila uit Celebrity Big Brother gezet na verheerlijken Hitler 

Realityster Tila Tequila is uit Celebrity Big Brother gezet na het verheerlijken van nazi-leider Adolf Hitler.

In het verleden heeft het model laten weten dat ze sympathie heeft voor de Duitse dictator. Channel 5 en Endemol waren niet op de hoogte van de uitspraken. "Helaas hebben we dat niet opgemerkt, toen we bezig waren met de voorbereidingen van Celebrity Big Brother", aldus een van de leidinggevenden van Channel 5 in een verklaring.

Lees het hele artikel

Steve Carell vervangt Bruce Willis in Woody Allen-film 

Steve Carell vervangt Bruce Willis in de komende film van regisseur Woody Allen.

Willis liet verstek gaan wegens zijn verplichtingen aan de Broadway-musical Misery. Opvallend is dat de acteur wel al enkele opnames voor de film heeft gemaakt. Het is niet bekend welke rol Carell gaat vertolken. De acteur maakte begin dit jaar nog kans op een Oscar voor zijn rol in Foxcatcher.

Vader Amy Winehouse wil eigen Amy-documentaire maken 

Mitch Winehouse is van plan om een eigen documentaire over zijn dochter Amy te maken.

"We willen meer balans brengen", zegt Winehouse. Hij liet al eerder weten niet tevreden te zijn met de documentaire van regisseur Asif Kapadia. "We willen meer van Amy laten zien."

Lees het hele artikel