Realityster Tila Tequila is uit Celebrity Big Brother gezet na het verheerlijken van nazi-leider Adolf Hitler.

Dat meldt Buzzfeed.

In het verleden heeft het model laten weten dat ze sympathie heeft voor de Duitse dictator. Channel 5 en Endemol waren niet op de hoogte van de uitspraken. "Helaas hebben we dat niet opgemerkt, toen we bezig waren met de voorbereidingen van Celebrity Big Brother", aldus een van de leidinggevenden van Channel 5 in een verklaring.

"We hebben gelijk aan haar verteld dat ze het huis moest gaan verlaten. Haar mening is totaal onacceptabel en past totaal niet in ons programma."

Spijt

De presentatrice zegt spijt te hebben van haar opmerkingen. "In 2013 heb ik gezegd dat Hitler geen slecht persoon is, maar gelijk daarna realiseerde ik me dat ik een grote fout had gemaakt. Ik wist dat ik een keer gepakt werd. In die periode leed ik aan een hevige depressie en drugsverslaving. Ik probeerde ook zelfmoord te plegen. Ik haatte mezelf."

"Ik bied mijn excuses aan en ik hoop dat ik een tweede kans krijg. Ik hoop dat oprecht dat het gebeurt, dan kan mijn dochter trots op mij zijn. En ik hoop dat Celebrity Big Brother mij een tweede kans geeft."