Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Mart Smeets maakt 'sportzomer' met De Wereld Draait Door

Mart Smeets gaat met De Wereld Draait Door aan de slag voor drie speciale uitzendingen tijdens de 'sportzomer' van 2016. De presentator gaat samen met Matthijs van Nieuwkerk de grote sportevenementen van 2016 verslaan.

Lees het hele artikel

Kim Kardashian en Kanye West winnen rechtszaak verlovingsvideo

Kim Kardashian en Kanye West hebben de rechtszaak gewonnen tegen de mede-oprichter van Youtube, Chad Hurley, die hun verlovingsvideo heeft verspreid. Hurley moet het koppel ongeveer 400.000 euro betalen wegens het schenden van het contract. 

Lees het hele bericht

Rick Nieman krijgt talkshow op WNL

Rick Nieman krijgt een eigen talkshow op WNL. De voormalig nieuwslezer van RTL4 zal wekelijks te zien zijn. "In eerste instantie alleen voor de zondagse talkshow, maar we zijn in overleg met de NPO aan het kijken of Nieman meer voor ons en de publieke omroep zou kunnen betekenen."

Lees het hele artikel

Martin Garrix verlaat label en management

Martin Garrix heeft besloten te breken met zijn label Spinnin Records en zijn management MusicAllstars Management. "Vanaf het begin van dit jaar probeerde ik de eigendomsrechten van mijn muziek terug te krijgen van Spinnin' Records en mijn vertrouwen in MAS te houden. Ik ben enorm teleurgesteld dat de gesprekken niet hebben geleid tot aanpassing van de overeenkomsten en het teruggeven van de eigendomsrechten, daarom heb ik de overeenkomsten vernietigd."

Lees het hele bericht

Johnny de Mol hoeft ex-verloofde niet terug

In tegenstelling tot eerdere berichten ontkent Johnny de Mol dat hij zijn ex-verloofde Shima Kaes terug wil. De Mol zou een poging tot verzoening hebben gedaan, maar de 36-jarige presentator ontkent dat.

Lees het hele artikel

Man Bijt Hond stopt er definitief mee

De KRO-NCRV heeft besloten definitief te stoppen met Man Bijt Hond. Het programma is zestien jaar lang bij de Nederlandse publiek omroep (NPO) te zien geweest. De laatste aflevering is op vrijdag 2 oktober. Ter vervanging komt de omroep met het lifestyleprogramma BinnensteBuiten op NPO2 en het realityprogramma Jan Rijdt Rond op NPO3.

Lees het hele bericht