Zanger Rod Stewart, minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem, actrice Halina Reijn en muzikant Guus Meeuwis zullen als gasten bij het programma College Tour verschijnen.

Twan Huys maakte maandag de namen bekend tijdens het radioprogramma Giel op 3FM. De twee laatste namen worden op een later moment bekendgemaakt.

Actrice Halina Reijn is de eerste gast van het nieuwe seizoen, dat bestaat uit zes afleveringen. De uitzending met Reijn wordt op 29 augustus opgenomen. 

Het interview met Rod Stewart wordt 9 oktober opgenomen in Londen. De zanger van Sailing en Da Ya Think I'm Sexy verkocht wereldwijd meer dan 250 miljoen platen.

In het NTR-programma ondervragen Huys en studenten de gasten uit binnen- en buitenland. Huys neemt al sinds de eerste aflevering in 2007 de presenatie op zich.

Guus Meeuwis

Huys zal met muzikant Guus Meeuwis onder andere het uitverkochte optreden in de Royal Albert Hall in Londen bespreken. Meeuwis was de eerste Nederlandstalige artiest ooit daar een concert gaf.

Studenten kunnen zich vanaf maandag bij de omroep als bezoeker van het programma aanmelden. De eerste uitzending is vrijdag 4 september.

In het verleden waren onder meer Willem Holleeder, Bill Gates en Louis Theroux al gast.