Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Relatie Sabia Engizek en Rafael van der Vaart toch over

De relatie tussen Sabia Engizek en Rafael van der Vaart is toch uit. Engizek bevestigt in een interview met weekblad Privé dat het stel er deze week een punt achter heeft gezet. "Niet al zes weken, zoals wel is beweerd, maar deze week hebben we tegenover elkaar telefonisch uitgesproken dat een relatie voor ons op dit moment moeilijk vol te houden is."

Lees het hele artikel

Powned mocht beelden Onno Hoes niet uitzenden

Powned mocht de beelden die met een verborgen camera van Onno Hoes werden gemaakt niet uitzenden. Dat heeft de rechtbank Amsterdam bepaald. "De maatregel is dat Powned moet bewerkstelligen dat de onrechtmatige fragmenten niet meer via zoekmachines op internet te vinden zijn."

Lees het hele bericht

The Artist-hond Uggie overleden

Uggie, het hondje dat wereldberoemd werd dankzij de film The Artist, is vrijdag overleden. De dertienjarige jack russel kreeg in Los Angeles een spuitje. Uggie was al een tijd ziek.

Lees het hele artikel

Drummer Bart Meeldijk stapt uit Rigby

Bart Meeldijk stapt uit de Nederlandse band Rigby. De drummer behoort niet meer tot de vaste bezetting. Meeldijk wil wel duidelijk stellen dat zijn verloofde Heleen Van Royen hem niet gedwongen heeft de band te verlaten. 

Lees het hele bericht

Poolse rechters willen Amerikaanse informatie over Roman Polanski 

Een rechtbank in Polen wil informatie van de Verenigde Staten over filmmaker Roman Polanski. De rechters moeten beslissen of hij mag worden uitgeleverd aan de VS waar hij wordt beschuldigd van kindermisbruik in de jaren zeventig. 

Lees het hele artikel