Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Coen en Sander Show houdt zelfde naam op Radio538 

''Ik voel me net een brugklasser, moet de weg zoeken, de mensen leren kennen en vraag me af waar het lokaal is.'' Sander Lantinga begint op maandag 17 augustus samen met zijn collega Coen Swijnenberg met een nieuw middagprogramma op Radio 538. 

Het duo is afgelopen week aan het werk gegaan bij de nieuwe zender. ''De kop is er af en ik heb er heel veel zin in. Het is net als zo'n lange aanloop naar het WK, laat de bal nu maar rollen.''

Lees hier het artikel

Miley Cyrus haalt uit naar Taylor Swift 

Miley Cyrus heeft uitgehaald naar collega-zangeres Taylor Swift. "Ik snap dat hele gewelddadige wraak-verhaal niet", zegt ze over Swifts video Bad Blood.

"Dat moet dan een goed voorbeeld zijn", gaat ze verder in het interview met de Amerikaanse uitgave van tijdschrift Marie ClaireDe zangeres is verbaasd over het brave imago van Swift. 

"Ik ben een slecht rolmoddel, omdat ik rondren met blote borsten?", vraagt ze zich af. "Ik weet niet zeker hoe het kan dat tieten erger zijn dan wapens." 

Lees hier het artikel

Chantal Janzen concurreert weer met Sylvie Meis op Duitse televisie 

Chantal Janzen neemt dit najaar plaats in de jury van de Duitse versie van Superkids. Het programma staat recht tegenover RTL's nieuwe dansshow Stepping Out die Sylvie Meis presenteert. 

Daarmee worden Janzen en Meis wederom concurrenten. 

Eerder dit jaar waren de twee Nederlandse presentatrices ook allebei op vrijdagavond op de Duitse televisie te zien. Meis met haar dansprogramma Let's Dance en Janzen presenteerde het programma The Voice Kids. Meis won de strijd om de kijkcijfers. 

Lees hier het artikel

Bill Murray te zien in nieuwe Ghostbusters-film 

Bill Murray heeft een rolletje in de nieuwe versie van Ghostbusters. De acteur heeft zich lange tijd verzet tegen een rol in nog een Ghostbustersfilm, maar voor de versie van Paul Feig met alleen vrouwen in de hoofdrol maakt hij een uitzondering. 

Het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter heeft het nieuws bevestigd. De geruchten dat Murray in de komedie te zien zou zijn, gaan al een tijdje.

Lees hier het artikel

Nicki Minaj noemt Meek Mill vader van haar kind 

Nicki Minaj heeft Meek Mill in een concert vrijdagavond aangekondigd als de vader van haar kind. De opmerking heeft de geruchtenmachine op gang gebracht dat de rapper zwanger zou zijn. 

Vorig week ging het gerucht nog dat de relatie tussen Minaj en Mill uit was, nadat de rapper sneren had uitgedeeld naar collegarapper Drake. 

Tijdens een concert in Burgettstown, Pennsylvania voegde Mill zich op het podium bij Minaj. "Maak wat herrie voor de vader van mijn baby", vroeg de muzikant het publiek. De rapper zit in het voorprogramma van de Amerikaanse tour van Minaj. Of de artiest daadwerkelijk zwanger is van Mill, is de vraag. 

Lees hier het artikel