Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Jon Stewart neemt na zestien jaar afscheid bij The Daily Show

Jon Stewart heeft donderdagnacht na zestien jaar afscheid genomen bij The Daily Show

De 52-jarige komiek heeft sinds 1999 het programma gepresenteerd. Hij sloot zijn uitzending af met een toespraak.

Lees het hele artikel

Fantastic Four-regisseur geeft studio schuld van slechte recensies

Fantastic Four-regisseur Josh Trank geeft de filmstudio de schuld van slechte recensies over zijn film. "Een jaar geleden had ik een fantastische versie, die ook geweldige recensies zou hebben gekregen."

Trank uitte zijn ongenoegen op Twitter door te schrijven dat de bioscoopfilm niet zijn eigen versie was. "Jullie gaan die versie waarschijnlijk nooit zien. Dat is de realiteit."

Lees het hele artikel

'Verdovend gas gebruikt bij inbraak woning Formule 1-coureur Jenson Button' 

Twee inbrekers hebben mogelijk een verdovend gas gebruikt bij de inbraak in de woning van Jenson Button. De Formule 1-coureur en zijn echtgenote waren buiten bewustzijn toen er voor 426.000 euro aan spullen werd gestolen.

Het stel lag te slapen in hun woning in Frankrijk toen de twee mannen juwelen meenamen. Ook de verlovingsring van Jessica Button werd daarbij gestolen.

Lees het hele artikel

'One Direction neemt videoclip op in bezoekerscentrum NASA' 

One Direction heeft de videoclip bij het nummer Drag Me Down opgenomen in het bezoekerscentrum van NASA. De video zou donderdag gemaakt zijn op het NASA-terrein.

Volgens een bron zouden de vier een aantal NASA-bazen hebben overgehaald om te mogen filmen in de ruimte. Daarnaast zouden ze de bijbehorende vliegvelden, het trainingsmateriaal en andere faciliteiten mogen gebruiken.

Lees het hele artikel

'Taylor Swift opgeroepen in plagiaatzaak' 

Taylor Swift moet voor de rechtbank verschijnen in een plagiaatzaak. De zangeres is aangeklaagd door kledingbedrijf Lucky 13, dat meent dat de zangeres ongevraagd de naam heeft overgenomen.

De 25-jarige zangeres zou ongevraagd de naam van het merk op t-shirts hebben laten zetten die ze tijdens een optreden op St. Patrick's Day verkocht. Lucky 13 heeft daarom besloten haar aan te klagen.

Lees het hele artikel

Voormalig Top Gear-trio mag meer dan 200 miljoen euro besteden 

Voormalig Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May krijgen voor de komende 36 afleveringen van hun nieuwe autoprogramma te maken met een budget dat meer dan tweehonderd miljoen euro bedraagt.

De makers van het nieuwe autoprogramma mogen ongeveer 225 miljoen euro uitgeven. Dat is iets meer dan zes miljoen euro per aflevering. Dat was ook de reden om voor Amazon Prime te kiezen, waar het nieuwe programma wordt uitgezonden.

Lees het hele artikel

'Dr. Dre laat met nieuw album zien wat voor erfenis hij kan achterlaten' 

Op vrijdag is het nieuwe album Compton van Dr. Dre verschenen, ter ere van het uitbrengen van de biopic Straight Outta Compton. Het is het eerste album van de rapper in zestien jaar. Was het het wachten waard?

Voor ieder jaar dat we hebben moeten wachten op een nieuw album, maakt Dr. Dre een nummer. Voor Compton gaat hij samenwerkingen niet uit de weg: onder anderen Eminem, Ice Cube, Snoop Dogg en Kendrick Lamar zijn te horen op de nummers van de rapper.

Lees het hele artikel

'Tennisser Andy Murray wordt vader'

Voormalig Wimbledon-winnaar Andy Murray (28) wordt binnenkort voor de eerste keer vader. Zijn vrouw Kim Sears is nu drie maanden zwanger.

Het eerste kind van de Britse tennisser wordt naar verwachting in februari 2016 geboren. Murray en zijn 27-jarige echtgenoot zijn sinds 2006 een stel en trouwden in april 2015.

Lees het hele artikel