Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Sylvie Meis is weer vrijgezel

Sylvie Meis en Maurice Mobetie zouden hun relatie hebben beëindigd. De Zwitserse clubeigenaar heeft het nieuws bevestigd.

Geruchten dat de twee hun relatie hebben verbroken gingen al langer: Meis verwijderde de enige gezamenlijke foto van het stel op sociale media en Mobetie plaatste een bericht waarin hij leek te wijzen op een breuk.

Lees het hele artikel

Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden

Het 13-jarige huwelijk van Gwen Stefani en Gavin Rossdale is tot een einde gekomen.

"Hoewel we samen tot de beslissing zijn gekomen dat we niet langer gehuwde partners zullen zijn, blijven we samen toegewijde ouders om onze drie zonen in een gelukkige en gezonde omgeving op te voeden", zo laten de twee muzikanten in een verklaring aan Amerikaanse media weten.

Lees het hele artikel

Max von Sydow gaat drie-ogige kraai in Game of Thrones spelen 

De Zweedse acteur Max von Sydow zal het personage van de drie-ogige kraai in de populaire serie Game of Thrones gaan spelen. De 86-jarige neemt het stokje over van acteur Struan Rodger.

De kraai leert het personage Bran Stark diens bovennatuurlijke talenten te ontwikkelen. Von Sydow zal in het komende zesde seizoen echter weinig te zien zijn. Dit seizoen zal in het voorjaar van 2016 worden uitgezonden.

Lees het hele artikel

One Direction breekt records op Spotify 

Drag Me Down, de nieuwe single van One Direction heeft records op Spotify gebroken.

Met 4,75 miljoen luisterbeurten vrijdag zette de single het record voor het nummer met de meeste streams per dag. Daarmee zet de boyband Wiz Khalifa en Charlie Puth op de tweede plek.

Lees het hele artikel

Twee doden bij schietpartij tijdens afterparty Drake 

De afterparty van Drakes OVO Fest in de Canadese stad Toronto is niet goed afgelopen. Een persoon begon ineens te schieten, waarbij twee doden zijn gevallen.

Onder de doden zijn een man en een vrouw. Drie andere personen zijn gewond geraakt en liggen momenteel in het ziekenhuis. Het is niet bekend of Drake nog aanwezig was, toen de man rond 3 uur 's nachts begon te schieten.

Lees het hele artikel

'Zayn Malik en verloofde uit elkaar' 

Zayn Malik heeft het huwelijk met Perrie Edwards afgeblazen.

Omdat de 22-jarige Edwards nog met haar groep Little Mix aan het toeren is, hebben de twee besloten om het nieuws nog niet openbaar te maken. "Op de foto's zien we een gelukkige Perrie, maar ze is ontzettend woest", aldus de bron.

Lees het hele artikel

Bruce Willis en Kristen Stewart in nieuwe Woody Allen-film

Woody Allen heeft bekendgemaakt dat Bruce Willis, Blake Lively, Jesse Eisenberg en Kristen Stewart in zijn nieuwe film te zien zijn.

Het is niet bekend om welke film het gaat. Wel is zeker dat Allen deze maand nog in New York en Los Angeles met de opnames gaat beginnen. Dat is opvallend, aangezien de 79-jarige regisseur in het verleden heeft verteld dat hij vanwege de hoge kosten nooit meer in New York wilde gaan filmen.

Lees het hele artikel

Televisieserie Trailer Park Boys brengt bezoek aan Amsterdam 

De Canadese mockumentary Trailer Park Boys filmt het tiende seizoen in Amsterdam.

Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen de producenten van de serie, die sinds het achtste seizoen door Netflix wordt uitgezonden, in Amsterdam gaan opnemen. 

Lees het hele artikel